Showbizz > Celebrity

Milica Milša mora na OPERACIJU: Glumica doživela prelom na snimanju, muči je zdravstveni problem

Milica Milša je prinuđena da ide pod nož zbog povrede koju je zadobila na setu.

Izvor: K1info/Story.rs

12/04/2023 > 17:42

podeli vest:

Milica Milša mora na OPERACIJU: Glumica doživela prelom na snimanju, muči je zdravstveni problem
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Poznata glumica Milica Milša doživela je nezgodu tokom snimanja prošle godine, prilikom čega je slomila meniskus (koleno), zbog čega će uskoro morati na operaciju, jer je prelom ostavio posledice koje joj sada otežavaju normalno funkcionisanje.

Milica je istakla da duže vreme ima probleme sa zglobovima, kao i da se nada da će sve proći u najboljem redu.

- Vučem velike posledice iz pozorišta, a na snimanju sam prošle godine čak slomila i meniskus. Imam strašnih problema sa zglobovima, sa hrskavicom, tačnije. Trebalo bi uskoro da idem na jednu intervenciju - rekla je Milica za Story pa istakla da se nada da nije ništa ozbiljno.

Da podsetimo, Milica se skoro našla u centru medijskog interesovanja kada je u emisiji otkrila da u jednom momentu nije imala novca da plati infostan, ali kao je istakla, smatra da je sasvim normalno da se ljudima ponekad u životu desi kriza kada nemaju novca za račune.  

- Meni je potpuno normalno da u životu nekad nemate para za infostan. To je sve život. Nekad imate, nekad nemate. I kad sam imala i kad nisam imala ni 200 dinara u džepu imala sam moju porodicu. Uvek smo se držali i uvek nam je bilo lepo. Isto je, to nema veze sa novcem i imanjem - ispričala je Milica u emisiji "Magazin In".

 

Ostavite komentar