Showbizz > Celebrity

Kijanu Rivs PRVI PUT u JAVNOSTI POLJUBIO 10 godina mlađu PARTNERKU: Ova fotka je obišla svet

Aleksandra je poput vile stigla u dugoj lepršavoj crvenoj haljini dok je holivudski miljenik bio pravi gospodin u crnom smokingu

Izvor: K1info/telegraf.rs

16/04/2023 > 21:44

podeli vest:

Kijanu Rivs PRVI PUT u JAVNOSTI POLJUBIO 10 godina mlađu PARTNERKU: Ova fotka je obišla svet
Foto: Tanjug/(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP


Holivudski glumac Kijanu Rivs prvi put je na crvenom tepihu, u javnosti razmenjivao nežnosti sa svojom izabranicom Aleksandrom Grant, a fotografija njihovog poljupca postala je ozbiljno viralna.

Iako je Kijanu u početku skrivao svoju vezu, u poslednje vreme, on sve češće izlazi s devojkom te zajedno, poziraju na crvenim tepisima, a sada je došao i trenutak da pred kamerama podele nešto više.

Glumac i njegova izabranica sada su razmenili i mali poljubac koji su okupljeni fotografi uslikali, jer je nešto što do sada nisu mogli, a fotografija ovog retkog trenutka odmah je obišla svet.

Aleksandra je poput vile na crveni tepih stigla u dugoj lepršavoj crvenoj haljini dok je Kijanu bio pravi gospodin u crnom smokingu.

Dvojac je izgledao vrlo srećno i zadovoljno, a čini se da su se na ovaj postupak odlučili jer njihovi obožavatelji već mesecima vole da čitaju sve o njihovoj ljubavnoj priči.

Da podsetimo, Kijanu Rivs je vezu sa umetnicom Aleksandrom potvrdio krajem 2019. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vreme, a upoznali su na jednoj zabavi 2009.godine, najpre su se družili, a onda se iz prijateljstva rodila ljubav.

 

 

 

Ostavite komentar