Showbizz > Celebrity

Otkrivena TAJNA SAVRŠENIH fotki KEJT Midlton: Ovaj snimak OBIŠAO JE SVET

Ako želite da uvek besprekorno ispozirate na slikama, učite od princeze od Velsa

Izvor: K1info

27/04/2023 > 07:28

podeli vest:

Otkrivena TAJNA SAVRŠENIH fotki KEJT Midlton: Ovaj snimak OBIŠAO JE SVET
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Jackson/Pool


Kejt Midlton oduševljava svet svojom pojavom i istančanim stilom odevanja i mnogi se pitaju kako joj polazi za rukom da uvek sjajno izgleda i savšreno ispadne na fotografijama.

Na Tik Toku je isplivao snimak, koji je nastao tokom njenog druženja sa danskom princezom Meri i kraljicom Margete II, a koji zapravo pokazuje kako supruga princa Vilijama brzo i suptilno zauzima svoju pozu za slikanje u štiklama.

Sastanak je održan u palati Kristijana X u Danskoj u februaru 2022. godine, a buduća kraljica nije skidala osmeh sa lica. Video je "brzinom svetlosti" obišao planetu i prikupio više od milion pregleda. Fanovi kraljevske porodice se i dalje čude kako Kejt ljupko izgleda. 

Jedan korisnik je rekao: „Da sam ovo uradio moja peta bi se zakačila za tepih i pao bih na kraljicu, a ona bi pala na pod i ceo svet bi to video“, „Ovo je prelepo – Ketrin radi šta Ketrin najbolje radi", "O, volim je! Kejt je divna", "Čista klasika", "To je novi plesni pokret", "Kejt je najslađa princeza. Volim je!", neki su od komentara ispod snimka. 

 

Ostavite komentar