Showbizz > Celebrity

Megan Markl POTPISALA UGOVOR sa holivudskom agencijom: Da li se vraća GLUMI... ili nikada nije ni PRESTAJALA?

Agencija, koja zastupa veliki broj holivudskih zvezda, fokusiraće se na vođenje vojvotkinjinih poslova i partnerstva sa brendovima

Izvor: K1info

28/04/2023 > 20:19

podeli vest:

Megan Markl POTPISALA UGOVOR sa holivudskom agencijom: Da li se vraća GLUMI... ili nikada nije ni PRESTAJALA?
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool


Vojvotkinja od Saseksa, Megan, potpisala je ugovor sa velikom holivudskom agencijom za talente WME i predstavljaće je jedna od najmoćnijih ličnosti u industriji zabave, izvršni direktor Endeavour, Ari Emanuel. 

Megan (41) je potpisala ugovor sa WME za predstavljanje, objavio je The Times.

Agencija, koja zastupa veliki broj holivudskih zvezda, fokusiraće se na vođenje vojvotkinjinih poslova i partnerstva sa brendovima, kao i njenog kreativnog rada u filmskoj i televizijskoj produkciji, objavio je Varajeti.

Foto: Shutterstock

 

Pretpostavlja se da su rivalske agencije želele da sarađuju sa Megan otkako se preselila u Kaliforniju sa suprugom, vojvodom od Saseksa, britanskim princem Harijem, 2020. godine. 

Njen tim u WME predvodiće izvršni direktor Endeavour-a, Ari Emanuel, kompanije koja je vlasnik agencije za talente.

Emanuel (62) je jedna od najmoćnijih ličnosti u Holivudu i bio je najbolje plaćeni izvršni direktor u gradu 2021. godine, sa zaradom od 308 miliona dolara.  

Njegov brat je Ram Emanuel, bivši demokratski kongresmen koji je bio šef kabineta Bele kuće za vreme Baraka Obame, kao i gradonačelnik Čikaga između 2011. i 2019. godine. Ram (63) je sada ambasador u Japanu. 

Megan je bila glumica pre udaje, a navodno je odustala od glumačke karijere pošto se udala za Harija. No, kako se sve vreme posle udaje ponašala, skeptici bi mogli da pomisle da baš i nije prestajala i da igra ulogu života...

Megan i Hari su producirali dve dokumentarne serije za Netflix, uključujući "Hari i Megan" koja je postigla veliku gledanost i drži rekord za najveći debi sa više od 81 milion sati gledanja za prva četiri dana od objavljivanja.

 


 

Ostavite komentar