Showbizz > Celebrity

GLUMA im je interesantna, ali NE VIDE sebe u tome: SLOBODA Mićalović progovorila o ĆERKAMA

Poznata glumica kaže da su njene i Vojinove naslednice u novoj fazi

Izvor: K1info

07/05/2023 > 17:16

podeli vest:

GLUMA im je interesantna, ali NE VIDE sebe u tome: SLOBODA Mićalović progovorila  o ĆERKAMA
Foto: ATA Images


Srpska glumica Sloboda Mićalović (41) uživa u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, sa kojim ima ćerke bliznakinje Milu i Veru. Poznati glumački par ne voli da govori o svom privatnom životu i trudi se da svoje trinaestogodišnje naslednice ne eksponira u javnosti. 

Međutim, zvanično najlepša prirodna glumica na svetu, prema izboru američkog portala "Beautiful Women Pedia", za našu televiziju je progovorila o svojim naslednicama.

Sloboda je naglsila da je Mili i Veri gluma interesantna, ali da ne vide sebe kao glumice. 

- Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice - započela je Sloboda za K1 i dodala.

- Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako.

Da podsetimo, Sloboda i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju filma Zona Zamfirova. Tokom snimanja drugog zajedničkog filma Pljačka Trećeg rajha postali su prijatelji, a nedugo zatim oboje su raskinuli svoje veze i uplovili u romansu tokom leta 2004,  koju su krunisali brakom četiri godine kasnije. Ponosni roditelji bliznakinja Mile i Vere postali su 2010. godine.  

 

Ostavite komentar