Showbizz > Celebrity

Šta MEGAN radi dok KRALJEVSKA porodica slavi? Niko nije OČEKIVAO da će biti USLIKANA u ovom izdanju

Supruga princa Harija je za boravak u prirodi obukla helanke, majicu bez rukava, laganu jaknu i obuću za pešačenje

Autor: K1 info/Glossy

08/05/2023 > 22:23

podeli vest:

Šta MEGAN radi dok KRALJEVSKA porodica slavi? Niko nije OČEKIVAO da će biti USLIKANA u ovom izdanju
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool


Krunisanje kralja Čarlsa III održano je u subotu u Vestiminsterskoj opatiji, a na svečanu ceremoniju princ Hari je stigao bez supruge Megan Markl.

Kako je ranije najavljeno, vojvotkinja od Saseksa je sa njihovom decom Arčijem i Lilibet ostala u Americi, a sada je otkriveno da je Megan provodila vreme manje glamurozno nego ostatak kraljevske porodice.

Naime, Megan su paparaci uslikali dan posle krunisanja njenog svekra Čarlsa III, dok se rekreirala u prirodi u društvu prijatelja Markusa Andersona i Heder Dorak. 

Ona je pešačila oko 40 minuta hoda od Harijeve i njene vil e u Montesitu, a za ovu aktivnost obukla je helanke, majicu bez rukava, laganu jaknu i neizostavnu obuću za pešačenje. Stajling je zaokružila šeširom i maramom vezanom oko vrata.

Nakon što je Bakingemska palata nedavno saopštila da Megan neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa, spekulisalo se ko je doneo tu odluku, kao i da je kraljevska porodica njoj zabranila da dođe u Vestminstersku opatiju na ceremoniju zbog pisma koje je Harijeva supruga poslala njegovom ocu.

Novinar Omid Skobi, prijatelj vojvode i vojvotkinje od Saseksa, objavio je zatim saopštenje Harija i Megan, u kom se ističe da su ovi izveštaji "lažni" i "iskreno smešni". 

– Vojvotkinja od Saseksa se bavi svojim životom u sadašnjosti, ne razmišljajući o prepisci od pre dve godine, u vezi s razgovorima od pre četiri godine. Svaka druga sugestija je lažna i iskreno smešna. Ohrabrujemo tabloide i kraljevske dopisnike da prestanu da iscrpljuju cirkus koji su sami napravili- napisao je Skobi u tekstu. 

 

Ostavite komentar