Showbizz > Celebrity

MEGAN Markl čeka TREĆE dete? Nove FOTKE sa princem HARIJEM pokrenule glasine o TRUDNOĆI

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa još uvek nisu izdali zvanično saopštenje povodom ovih spekulacija

Izvor: K1info

14/05/2023 > 22:39

podeli vest:

MEGAN Markl čeka TREĆE dete? Nove FOTKE sa princem HARIJEM pokrenule glasine o TRUDNOĆI
Foto: AP Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool, File


Megan Markl i princ Hari uslikani su zajedno prvi put posle krunisanja kralja Čarlsa III, a vojvodu i vojvotkinju od Saseksa paparaci su primetili ispred restorana Susi Bar u Santa Barbari. 

Vojvotkinja od Saseksa je ponela tamnobraon mini-haljinu, vrlo šik prolećni modelu dužih rukava, ali jedan detalj privukao je veliku pažnju. 

Naime, na osnovu fotografija do kojih je došao TMZ, gde se, navodno, pimećuje stomačić Megan Markl, ovaj medij je počeo da spekuliše da princ Hari i Megan Markl čekaju treće dete.

Vest o njenoj navodnoj trudnoći proširila se društvenim mrežama, a par još uvek nije izdao zvanično saopštenje o ovoj informaciji.

Ovaj detalj mnogi povezuju s time što je na nedavnom pešačenju kroz kalifornijsku prirodu Megan sakrila stomak ispod jakne vezane oko struka, dok se ispod nje naziralo nešto neobično. Neki kažu da je to pojas koji se nosi posle operacije kile, neki tvrde torbica, dok pojedini misle da je supruga princa Harija krila trudnički stomak.

Ukoliko je bivša glumica zaista u drugom stanju, to bi mogao biti jedan od razloga zašto nije prisustvovala krunisanju kralja Čarlsa III u Londonu. Megan je u prvoj trudnoći sa sinom Arčijem, često putovala, neretko avionom, ali je nakon spontanog pobačaja u drugoj trudnoći mirovala u trećoj, dok je nosila ćerku Lilibet.

 

Ostavite komentar