Showbizz > Celebrity

ĆERKA Mika DŽEGARA platiće kaznu zbog NAPADA NA POLICIJU, njenom dečku određen ZATVOR

Par je najpre ručao u jednom restoranu i vređao konobare, koji su ih izbacili, a potom je došo i do sukoba

Izvor: K1info/Tanjug

19/05/2023 > 21:23

podeli vest:

ĆERKA Mika DŽEGARA platiće kaznu zbog NAPADA NA POLICIJU, njenom dečku određen ZATVOR
Foto: PrintscreenYoutube/ Jack Edwin


Španski sud naložio je danas dizajnerki nakita i ćerki frontmena Roling Stonsa Mika Džegera, Džejd Džeger, da plati ukupno 2.200 evra za kaznu i odštetu zbog napada na policajca na ostrvu Ibica.

Džegerova (51), koja je zajedno sa dečkom Antonijem Hinksonom (31) uhapšena u sredu posle svađe u restoranu na Ibici, pristala je na današnjem ročištu da plati kaznu od 1.200 evra zbog otpora vlastima, 200 evra za nanošenje lakših povreda, kao i 800 evra odštete policajcu, saopštio je sud.

Njen dečko Antoni osuđen je na četiri meseca zatvora zbog napada i prebijanja, ali se ipak ne očekuje da će tamo i ostati. Naime, kako navode mediji, zatovrske kazne koje su vremenski kraće od dve godine u Španiji se automatski suspenduju za one kojimaje to prvi prekršaj.

Džegerova i Hinkson su ručali u jednom restoranu i vređali konobare, posle čega ih je osoblje izbacilo iz restorana i pozvalo policiju.

Kada su se na licu mesta pojavili policajci, par je počeo da ih vređa, a Džegerova da ih i fizički napada, zbog čega su oboje uhapšeni.

 

Ostavite komentar