Showbizz > Celebrity

OTKRIVENA TAJNA kraljevske porodice: Kejt i Kamila ZARATILE uoči krunisanja Čarlsa

Stručnjak za kraljevsku porodicu Kristofer Andersen tvrdi da su Kamilini postupci udaljili kralja Čarlsa od sina Harija

Autor: K1 info/Story.hr

22/05/2023 > 17:16

podeli vest:

OTKRIVENA TAJNA kraljevske porodice: Kejt i Kamila ZARATILE uoči krunisanja Čarlsa
Foto: Tanjug/AP Photo


Iako je od krunisanja kralja Čarlsa III prošlo dve nedelje, ova svečana ceremonija je neminovno ostavila tragove iza sebe. U javnosti sada počinju da isplivavaju događaji koji su se odvijali iza kulisa, a potpuno očekivano došlo je i do sukoba.

Svađa koja je podigla najviše prašine izbila je između krunisane kraljice Kamile i buduće kraljice Kejt Midlton. Iako su na samoj ceremoniji delovale kao da je sve u redu, obe su navodno jako dobro prikrivale pravu dramu koja je, kako se tvrdi, nastala zbog Kamiline bahatosti.

Princu Vilijamu bilo je potrebno neko vreme da prihvati Kamilu, što nije čudno s obzirom na to da je bila Čarlsova ljubavnica dok je on još bio oženjen princezom Dajanom, ali čini se da se danas pomirio sa činjenicom da je ona druga supruga njegovog oca.

Kejt je poštovala Kamilu, mada pred krunisanje stvari su se promenile. Kraljevski biograf Tom Bover tvrdi da su Kejt i Vilijam bili nezadovoljni zbog liste gostiju na krunisanju, a to nisu ni skrivali. Tako je došlo do sukoba dama iz kraljevske porodice.

U emisiji Dan Wootton Tonight Bover je ispričao da je Kejt bila nezadovoljna jer je na svečanu ceremoniju mogla pozvati samo četiri člana svoje porodice. To su bili njena majka Kerol, otac Majk, sestra Pipa i brat Džejms. Kamila je pak pozvala 20 članova svoje porodice, uključujući i bivšeg muža kojeg je varala sa Čarlsom.

Prema Boverovim rečima, bile su velike tenzije zbog liste gostiju. Kako on kaže svi su se klanjali kralju Čarlsu, iako je i on ponižavao Kejt, ali Kamili baš i ne. Vilijam je pak u svom govoru, koji je održao na svečanom koncertu dan nakon krunisanja, izbegao da spomene Kamilu. Navodno je zbog cele situacije Kamila sada iscrpljena i nezadovoljna.

Stručnjak za kraljevsku porodicu Kristofer Andersen tvrdi da su Kamilini postupci udaljili kralja Čarlsa od njegovog sina Harija, s kojim je odnos ionako zategnut. Naime, Čarls bi voleo da obnovi odnose sa sinom, ali navodno svaki put kad on izrazi tu želju Kamila mu dobaci da ju je Hari negativno prikazao u svojoj knjizi Rezerva.

 

Ostavite komentar