Showbizz > Celebrity

Eliot Pejdž u memorima OTKRIO da je bio u VEZI sa holivudskom glumicom

Eliot se proslavio 2007. u filmu "Juno", ali kao Elen Pejdž da bi 2020. godine promenio pol iz ženskog u muško

Izvor: K1info/kurir.rs

05/06/2023 > 20:29

podeli vest:

Eliot Pejdž u memorima OTKRIO da je bio u VEZI sa holivudskom glumicom
Foto: PrintscreenYoutube/elliotpage


Kanadski transrodni glumac Eliot Pejdž (36) napisao je memoare "Pageboy" u kojima je otkrio detalje svog zanimljivog života.

Eliot se proslavio 2007. u filmu "Juno", ali kao Elen Pejdž da bi 2020. godine otkrio da je transrodna osoba, odnosno da je promenio pol i postao muškarac.

U memoarima "Pageboy" je otkrio da je imao vezu s holivudskom glumicom Kejt Marom (40) i da su navodno bili zajedno 2014. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Mara (@katemara)

On tvrdi da se ta romansa desila tokom snimanja filma "X-Men: Days of Future Past", a ističe da je ona u to vreme bila zaljubljena u dve osobe.

- Nikad nisam mislila da mogu biti zaljubljena u dve osobe, ali sada mi je jasno da je to moguće - navodno je Kejt tada rekla Elen.

Kejt se u to vreme, 2014. godine, zabavljala sa glumcem Maksom Mingelom (37). Pejdž, koja je tada bila devojka, ističe kako je Mara znala da će otkriti njihovu romansu i da joj to nije smetalo.

U odlomku iz memoara, koji je na uvid dobio časopis People, Eliot piše da je Kejt Mara bila prva osoba u koju se zaljubio nakon raskida veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

- Bilo je to neposredno nakon što sam objavio da sam gej. Bilo je to vreme istraživanja, ali i razdoblje nakon ljubavnog kraha. Moja veza s Kejt, ili kako god to želite da nazvete, zapravo predstavlja ustaljenu dinamiku u mom životu. Zaljubljujem se u osobe koje nisu u potpunosti dostupne- napisao je Eliot, koji tvrdi da je Maks podržavao Kejt kada je saznao za njihovu tajnu romansu.

Kejt i Maks bili su zajedno četiri godine. Kejt se nakon toga udala glumca Džejmija Bela, s kojim ima dvoje dece.
Eliot je rekao i da je Kejt pročitala njegovu knjigu i da će se pojaviti na promociji memoara koja je planirana za jun. 

Ostavite komentar