Showbizz > Celebrity

Brus Vilis posle DUŽEG vremena u javnosti: Glumac SNIMLJEN u Diznilendu sa ženom i ćerkama

Proslavljeni glumac i bivša manekenka, a sada preduzetnica su u braku 14 godina, a upoznali su se još 2007. godine

Autor: K 1 info

05/06/2023 > 16:41

podeli vest:

Brus Vilis posle DUŽEG vremena u javnosti: Glumac SNIMLJEN u Diznilendu sa ženom i ćerkama
Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP, File


Proslavljeni holivudski glumac Brus Vilis(68) koji boluje od frontotemporalne demencije snimljen je sa 25 godine mlađom suprugom modelom Emom Heming (44) i ćerkama u Diznilendu u kalifornijskom gradu Anjhhamu. 

Koliko su se lepo zabavljali, pokazuje snimak koji je Emma objavila na Instagramu. Oni su se vozili na atrakciji Splash Mountain, a Brus Vilis je nežno zaštitio ćerku koja sedi do njega.

- Bolje pripazi. Mislim da ćemo ići još jednom - rekao je glumac svojoj naslednici.

Da podsetimo, Brus Vilis i Ema Heming su u braku 14 godina, a upoznali su se još 2007. godine. Kruna njihove ljubavi su dve ćerke devetogodišnja Mabel Rej i jedanastogodišnja Evelin Pen. Slavni glumac iz braka sa Demi Mur ima tri odrasle ćerke Rumer (34), Talula (29) i Skaut (31).

Brus Vilis je ostao u bliskim odnosima sa bivšom suprugom i ona mu je velika podrška u borbi sa afazijom.  Ema i Demi se takođe super slažu. Zanimljivo je da su svi zajedno bili u karantinu tokom pandemije 2020.

Da podsetimo, slavnom glumcu je prošle godine dijagnostikovana afazija - težak poremećaj koji utiče na govorne sposobnosti. Otkad se saznalo za njegovu dijagnozu, glumac se retko pojavljivao u javnosti. 

- Kao porodica želeli smo da podelimo da je naš voljeni Brus imao neke zdravstvene probleme i da mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na kognitivne sposobnosti. On će zbog toga napraviti pauzu u glumačkoj karijeri koja mu je značila mnogo - navela je glumčeva porodica u martu prošle godine. 

Ostavite komentar