Showbizz > Celebrity

TRIK za MRŠAVLJENJE: Turska glumica otkrila kako održava liniju

Berguzar Korel ima troje dece sa kolegom Halitom Ergenčijem

Autor: K1 info/Index.hr

21/06/2023 > 17:11

podeli vest:

TRIK za MRŠAVLJENJE: Turska glumica otkrila kako održava liniju
Foto: PrintscreeInstagram/berguzarkorel


Turski glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenč su u skladnom braku od 2009. godine, a kruna njihove ljubavi su sinovi Alija i Han i ćerka Lejla.

Lepa 40- godišnja glumica može da se pohvali figurom na kojoj bi joj pozavidele i upola mlađe koleginice. Mnogi su se pitali u čemu je tajna, a to postiže fizičkom aktivnošću. 

Ipak, Berguzar priznaje da postoje dani kada jednostavno nema ni volje ni snage da odradi trening, ali onda obavezno uradi jednu stvar koja joj pomaže da održi liniju.

- Tada obavezno prepešačim najmanje šest kilometara - otkrila je.

Inače, Korel ima ličnog trenera koji joj pomaže u održavanju figure, ali vodi računa i o ishrani. Dnevno pije barem litar i po vode i jede isključivo namirnice iz organskog uzgoja. Njen jelovnik obiluje mahunarkama i hranom bogatom proteinima, a da bi nadoknadila ugljene hidrate na njenom meniju često se nalazi pirinač.

Inače, kada se sa suprugom Halitom Ergenčom 2016. godine pripremala za seriju " Vatanım Sensin", oboje su bili na dijeti.

Naime, Halit je glumio vojnika u grčkom zarobljeništvu pa je morao da izgubi na težini, a ona je odlučila da mu bude podrška pa je osmislila poseban režim ishrane koji su zajedno sledili. Nakon mesec dana, on je izgubio 14 kilograma, a ona sedam, piše Index.hr.

Ostavite komentar