Showbizz > Celebrity

Završena VODITELJSKA saga: Fox News SAOPŠTIO ko će da ZAMENI Takera KARLSONA

Svemu je prethodila nagodba od 787,5 miliona dolara zbog tužbe za klevetu, koju je Fox Corporation postigao sa kompanijom DVS

Izvor: K1info/Tanjug

26/06/2023 > 19:11

podeli vest:

Završena VODITELJSKA saga: Fox News SAOPŠTIO ko će da ZAMENI Takera KARLSONA
Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig, File


Američka televizija Fox news danas je saopštila da će otpuštenog novinara i voditelja Takera Karlsona od 17. jula zameniti Džesi Voters, koji će voditi emisiju svakog radnog dana u udarnom terminu u 20 časova.

Voters će voditi emisiju Jesse Watters Primetime, koja je pokrenuta prošle godine i do sada je emitovana u 19 časova, prenosi Rojters.

Iz Fox-a su naveli da je emisija svakodnevno imala oko 2,6 miliona gledalaca ove godine, kao i da je 270.000 njih iz starosne grupe 25-54.

Taker Karlson je dobio otkaz u aprilu ove godine, pošto je kompanija Dominion Vouting Sistems (DVS) u svojoj tužbi navela da je on dozvolio da se u programu emituju lažne tvrdnje o navodnoj izbornoj prevari te kompanije, koja se bavi proizvodnjom mašina za glasanje, pri čemu je u privatnim porukama dovodio u pitanje verodostojnost tih informacija.

Foto: Tanjug/AP

Džesi Voters

Fox Corportation je sa DVS postigao nagodbu od 787,5 miliona dolara zbog tužbe za klevetu.

Posle otkaza, Karlson je prešao na Twitter gde je, u sopstvenoj produkciji, počeo da emituje emisiju koja je vrlo brzo postala gledanija od svih emisija na najvećim američkim televizijama.

Ostavite komentar