"POMOGAO JE MNOGIMA KROZ RADNO MESTO" Komšije i rođaci raskrinkali Žiku Jakšića
Poznati voditelj i producent odratso je u Aleksandrovcu.
09.02.2025
Balkan"IMAM INFORMACIJU..." Voditelj otkrio kada bi Saša Popović trebalo da se vrati u "Zvezde Granda"
Otkrio je i kada su se čuli poslednji put.
04.02.2025
DisplayUMRO POZNATI VODITELJ: Ostavio je neizbrisiv trag na televiziji!
Ostao je veran jednoj televiziji sve do penzionisanja u novembru 1998. godine
03.02.2025
SudbineHAOS U STUDIJU URANKA Svi se pitaju gde je ovaj čovek! Drago povisio ton: Čekajte, Ibro!
Atmosfera u jutarnjem programu na K1 televiziji došla je do usijanja zbog političkih dešavanja u Srbiji
31.01.2025
PolitikaBBC OBJAVIO TUŽNU VEST: Preminuo poznati voditelj i reporter (FOTO)
Objavu su podelili na društvenoj mreži Fejsbuk
27.01.2025
Sudbine"ODLAZI U FRANCUSKU" Voditelj otkrio detalje zdravstvenog stanja Saše Popovića
Dotakao se i njegove supruge.
23.01.2025
DisplayK1 INFO SAZNAJE Ko je vlasnik restorana koji je izgoreo na Voždovcu, ima veze sa ovim voditeljem! (VIDEO)
Vatra je izbila oko 23 časa, a požar je prijavila jedna žena koja je iz svog stana videla buktinju
21.01.2025
HronikaKAKVO IZNENAĐENJE: Ognjen dobio poklon od gosta u sred emisije, ostao bez teksta (FOTO)
Često poklonima obraduje svoje goste, a sada je i on dobio poklon.
16.01.2025
BalkanFOTOGRAFIJA KOJA SLAMA SRCA Memedović ispraća na večni počinak omiljenog tragača (FOTO)
Prošle nedelje je održana komemoracija čuvenom reditelju, na kojoj su govorili njegovi prijatelji i saradnici, a Memedović se nije pojavio
13.01.2025
SudbineŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA SA POVEZOM PREKO OKA: Svi se pitaju šta joj se dogodilo (FOTO)
Poručila je pratiocima da u ovakvom stanju ne namerava da napušta dom.
27.12.2024
BalkanMITO I KORUPCIJA U ODNOSU RAZVEDENIH VODITELJA "Mislim da je Žika Jakšić opasniji od mene..."
Evo kakav je odnos između Dajane Paunović i Žike Jakšića nakon razvoda!
21.12.2024
BalkanMILAN KALINIĆ KOMENTARIŠE ZVEZDINU PETARDU DOK UČI ĆERKU DA VOZI Evo šta je rekao o početničkim greškama
Voditelj i glumac se osvrnuo na utakmicu Zvezde i Štutgarta
28.11.2024
FudbalOVO MI JE BILO NAJGORE ISKUSTVO: "Zbog Cece me nisu puštali iz sobe! Nisam dobio ni izvinjenje"
Pevačica nije htela da se snima, a onda su preduzete stoge mere.
01.11.2024
CelebrityMilan Kalinić se SKINUO i pokazao isklesano telo: Voditelj GRMI u šestoj deceniji (FOTO)
Pokazao čime raspolaže.
15.07.2024
CelebrityOvo su KRVNIČKI UBIJENE ĆERKE poznatog voditelja! Monstrum ih vezao sa MAJKOM, pa ih usmrtio SAMOSTRELOM (FOTO)
Supruga i dve od tri ćerke sportskog komentatora Bi-Bi-Sija Džona Hanta ubijene su u utorak
10.07.2024
SvetVELJKO RAŽNATOVIĆ otkrio da li ima OMILJENU Karleušinu pesmu: Njegov odgovor sve otkrio
Bokser je rekao da privatno ne sluša ni majku
20.05.2024
Srbija