Showbizz > Celebrity

PREKINULA tišinu: Dženifer Lorens o pričama da je KRIVA za raspad BRAKA Hemsvorta

Majli Sajrus i Lijam su se zavoleli kada je ona imala 17, a on 19 godina

Izvor: K1info

29/06/2023 > 18:31

podeli vest:

PREKINULA tišinu: Dženifer Lorens o pričama da je KRIVA za raspad BRAKA Hemsvorta
Foto: Tanjug/AP/toonightsshow


Početkom godine svetski medijske stupce punila je navodna tajna afera Oskarovke Dženifer Lorens i njenog kolege Lijama Hemsvorta. Glumac je tada bio u braku sa Majli Sajrus kada su počele da kruže glasine o prevari. 

Još otkako je Majli Sajrus objavila pesmu "Flowers", spekuliše se da je tako htela da se osveti Lijamu Hemsvortu.

Gostujući u jednom šou programu, Dženifer Lorens je odlučila da ispriča svoju stranu priče.

Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

 

Kad joj je voditelj ponudio šansu da odgovori na glasine kako je Hemsvort prevario Majli baš sa njom, slavna Dženifer je to prihvatila oberučke.

- Rado ću odgovoriti. To uopšte nije tačno. To je čisti trač - rekla je Lorensova. 

Majli Sajrus i Lijama Hemsvort su se zavoleli kada je ona imala 17, a on 19 godina. Bili su u vezi od 2010. godine i prvi put su se verili još 2012. da bi ubrzo posle toga raskinuli veridbu, a onda su se 2016. pomirili.Tajno su se venčali u decembru 2018. a ceremoniji su prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelji. Razvod je usledio 2019. posle sedam meseci braka. 

Deset godina ljubavi je ostavilo snažan trag u životima njih dvoje, a svoj hit "Flowers" je Majli objavila baš na Hemsvortov rođendan, 13. januara ove godine. U spotu je nosila zlatnu haljinu, toliko sličnu poznatoj toaleti Dženifer Lorens, da su mnogi izveli zaključak - ona je kriva za razdor.

- Puka je slučajnost što njena haljina liči na moju toaletu sa premijere. Lijam i ja smo se samo jednom poljubili van snimanja, ali to je bilo stvarno davno - priznala je glumica. 

Da podsetimo, Dženifer Lorens se 2019. udala za galeristu Kuka Maroneja.

 

 

 

Ostavite komentar