Showbizz > Celebrity

Za njom je LUDEO MUŠKI SVET u bivšoj Jugi, a onda je NESTALA: Danas ima 53 godine i živi u Americi

Mnogi su govorili da Tajči podseća na Merilin Monro, a ostala je upamćena po hitu "Hajde da ludujemo"

Izvor: K1info

05/07/2023 > 07:02

podeli vest:

Za njom je LUDEO MUŠKI SVET u bivšoj Jugi, a onda je NESTALA: Danas ima 53 godine i živi u Americi
Foto: Youtube PrintScreen/escLIVEmusic1


Pevačica Tatjana Kameron, poznata kao Tajči devedesetih je bila jedna od najpopularnijih zvezda bivše Jugoslavije, a njen hit "Hajde da ludujemo" kojim je predstavljala tadašnju zemlju na Pesmi Evrovizije 1990. godine i dan-danas se sluša.

Mnogi su govorili da svojim stilom podseća na slavnu Merilin Monro, a ostala je upamćena i po pesmama "Moj mali je opasan", "Ti nemaš prava na mene"..

Na vrhuncu popularnosti, Tajči se povukla iz javnosti i preselila u Ameriku. Kako je jednom za medije priznala razlog njenom odlaska bila je dugogodišnja borba sa depresijom. 

- Nekoliko godina je trajala faza depresije. Uz razgovore sa psihoterapeutom, puno sam čitala, okružila sam se ljudima zdrave, čvrste vere i pozitivnih misli. Radila sam na sebi, to je jedino rešenje – priznala je Tajči.

Danas živi u Tenesiju, a 1. jula je proslavila 53. rođendan. 

Stvarno sam srećna! Hvala svima na divnoj rođendanskoj proslavi koju su mi moji momci upriličili u restoranu u centru Frenklina i na predivnim čokoladama što su mi ih poklonili moji sinovi - napisala je na Instagramu: 

- Dobila sam stotine i stotine rođendanskih čestitki, moja sestra Sanja snimila je video specijalno za mene, a mama Štefica nazvala me u šest sati ujutro kako bi mi prva čestitala. Osećam se voljeno, svima veliko hvala - napisala je u opisu, a onda je dobila brojne čestitke i lepe želje. 

Podsetimo, Tajči se u martu ove godine prisetila svog nastupa, istakavši kako je, bez obzira na rezultat na takmičenju, pobeda u životnim izazovima ono što je važno.

-  Bilo je neverovatno, moćno, magično i strašno. Toliko se bojimo svoje snage, lepote koju posedujemo iznutra, svoje sposobnosti da volimo i donosimo radost i nadu drugima da se povlačimo u nešto što se čini 'normalniji' - napisala je Tajči.

Ostavite komentar