Showbizz > Celebrity

DECA Alena Delona OPTUŽILA njegovu PARTNERKU za MALTRETIRANJE glumca i psa

Njen advokat negirao je bilo kakvu krivicu

Izvor: K1info/Tanjug

07/07/2023 > 21:17

podeli vest:

DECA Alena Delona OPTUŽILA njegovu PARTNERKU za MALTRETIRANJE glumca i psa
Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File


Deca francuskog glumca Alena Delona optužila su ženu koja je živela sa 87-godišnjom filmskom zvezdom da je maltretirala njega i njegovog psa, a francuski tužilac je izdao nalog da se ispitaju pritužbe. 

Tužilac Žan-Sedrik Go saopštio je da je Delonova porodica podnela dve pravne tužbe ove nedelje protiv Hiromi Rolin, koja je živela sa zvezdom iz filmova "Samurai" i "The Leopard" u porodičnoj kući Delon i opisao ju je kao glumčevu partnerku, prenosi The Associated Press.

Njen advokat negirao je bilo kakvu krivicu. 

U tužbi koju je podneo advokat Delonove dece Entonija, Anuk i Alena-Fabijena navodi se da je Rolin ponižavala glumca i bila agresivna prema Delonu i njegovoj deci, da je zahtevala da kontroliše njegove mejl i telefonske poruke i da je udarila njegovog psa, navodi se u saopštenju tužioca i dodaje da je i sam glumac podržao tužbu.

U drugoj tužbi, Entoni Delon je optužio Rolin za nasilje nad ranjivom osobom i okrutnost prema životinjama, navodi se u saopštenju.

Tužilac je rekao da je otvorio preliminarnu istragu i poverio policiji da ispita navode iz prijave.

Rolin je osporila optužbe u celosti, rekao je njen advokat. Ona je takođe pokrenula kontratužbu protiv članova Delonove porodice i telohranitelja zbog navodnih nasilnih dela protiv nje.

Ostavite komentar