Showbizz > Celebrity

Lijam Pejn bio 100 DANA na REHABILITACIJI: Dotakao sam DNO

On je uznemirio fanove grupe "One Direction" nakon što je nekoliko puta negativno komentarisa bend koji se u međuvremenu raspao

Autor: K1 info/Jutarnji.hr

12/07/2023 > 18:16

podeli vest:

Lijam Pejn bio 100 DANA na REHABILITACIJI: Dotakao sam DNO
Foto: Youtube PrintScreen


Bivši član benda "One Direction" Lijam Pejn (29) otkrio je da je prošle godine proveo 100 dana na rehabilitaciji u ustanovi u Americi, posle njegovih kontroverznih komentara o pomenutoj grupi. On je rekao da je trezan šest meseci. 

Britanski muzičar rekao je da je "dotakao dno" nakon što se pojavio u podkastu Logana Pola u junu 2022. i izvinio se što je iskalio svoj bes na sve ostale.

On je u subotu na svom Youtube kanalu podelio video pod nazivom "Vratio sam se...“ u kojem je otvoreno govorio o traženju stručne pomoći. Lijam je takođe zahvalio svom šestogodišnjem sinu Biru i bivšoj devojci i Birovoj majci Šeril što su ga podržali na njegovom putu ka oporavku.

Dodao je da su njegove bivše kolege iz benda bile uz njega i pritekle mu u pomoć.

Podsetimo, Lijam je uznemirio fanove grupe "One Direction" nakon što je nekoliko puta negativno komentarisao popularni bend koji se u međuvremenu raspao. Tvrdio je da se grupa formirala oko njega i da je svojim debitantskim singlom nadmašio kolege iz benda - što su njegovi fanovi osporili.

On je takođe dodao da postoji mnogo razloga zašto mu se ne sviđa Zejn i aludirao na svoju prošlogodišnju svađu sa Jolandom Hadid, majkom manekenki Điđi i Bele Hadid. Takođe je rekao da su se on i Luis mrzeli što su bili u bendu, a naveo je i da ga je jedan od kolega iz benda gurnuo u zid.

Sada je zbog svih tih reči odlučio da se izvini.

- Morao sam da odvojim malo vremena za sebe. Nekako sam postao neko koga zapravo više nisam prepoznavao. Bio sam toliko ljut na ono što se dešava oko mene da sam umesto da gledam sebe, odlučio da se fokusiram na sve ostale. To je zaista bilo pogrešno, i to je bila moja frustracija sopstvenom karijerom. Želim da se izvinim zbog toga. Ostali momci u bendu su zaista bili tu kada su mi bili najpotrebniji, pritekli su me u pomoć, čak i Zejn - objasnio je on.

- Bilo mi je teško da se osvrnem. Mislim da u trenucima kada snimate te video snimke ne shvatate koliki uticaj vaše reči mogu da imaju na druge ljude. Osvrćući se sada na to, shvatam da ceo podkast je bio veliko s***. U stvari, to je verovatno jedan od onih trenutaka koji su mi na neki način spasili život - dodao je. 

Govorio je i o vremenu koje je proveo u centru u Luzijani.

- Postoji trenutak kada dotaknete dno i shvatite da morate da uradite nešto drugačije jer ovo što trenutno radite ne funkcioniše za vas. Bio sam loš do tog trenutka i bio sam zaista srećan više od svega kada sam malo kočnice, a što se tiče života i karijera - objasnio je on.

Otkrio je da je odsečen od spoljašnjeg sveta, bez telefona i da se okrenuo umetnosti i poeziji.

- Iskreno, više od svega želim da se zahvalim Biru i njegovoj mami što su mi dali malo slobode da odem i ozdravim, što mi je bilo potrebno. Nema smisla pokušavati da budem tata kada nemaš šta da naučiš. Osećam kao da sada kontrolišem svoj život. Nakon što sam se vratio, taj proces je funkcionisao, ali su ostale neke sitnice sa kojima sam morao da se nosim - rekao je muzičar.

Ostavite komentar