"KAO OSOBU ME JE PROMENILO MNOGO" Vlado Georgiev iskreno o roditeljstvu, a evo šta kaže o odnosu sa taštom
Pevač planira u narednom periodu da se više posveti karijeri.
27.01.2025
BalkanDA LI JE MILI NAJOBRAZOVANIJI MUZIČAR NA ESTRADI? Sarađivao je sa zvezdom sa kojom je stigao i do sudskih okršaja
Njegovo stečeno fakultetsko znanje nije uopšte vezano za muziku...
24.01.2025
BalkanPREMINUO SLAVNI MUZIČAR Bio je poslednji preživeli član čuvene grupe
Virtuozni klavijaturista i majstor više instrumenata, Gert Hadson preminuo je u 87. godini
21.01.2025
SudbinePREMINUO POZNATI MUZIČAR Osim po bubnjevima, ostaće upamćen i po pustolovinama
Poslednjih godina je bio i pustolov, a svoje pustolovine na motoru kroz razne zemlje, delio je na svojim mrežama.
30.12.2024
Sudbine"KLIKNULI SMO NA PRVU" Frajle otkrile detalje saradnje sa Acom Sofronijevićem (VIDEO)
Sofronijević nije krio zadovoljstvo što je deo projekta popularne grupe iz Novog Sada.
23.12.2024
Prvi RedMILIĆ VUKAŠINOVIĆ OBJAVIO POTRESNO PISMO: Imam fantomske bolove, a lekove mi ne daju! (FOTO)
Podelio je svoju muku..
21.12.2024
BalkanOVAKO JE USPEO DA SMRŠA 40KG: Aca Sofronijević danas grmi kako izgleda, ovo je njegov jelovnik
Muzičar danas oduzima dah pripadnicama lepšeg pola.
05.12.2024
Balkan"KORISTIM SPRAVU KOJA MI POMAŽE" Milić Vukašinović otkrio kako teče oporavak nakon amputacije noge, evo kada ide kući
Roker je dobrog raspoloženja i raduje se odlasku kući
05.12.2024
BalkanPOZNATI MUZIČAR SE IZJASNIO DA JE GEJ Obožavateljke ne mogu da veruju!
Niko se ovome nije nadao!
29.11.2024
CelebrityTUGA U HOLIVUDU! Preminuo muzičar koji je napravio najveće hitove Majklu Džeksonu!
Glumac je preminuo je u nedelju uveče, u svojoj kući u Los Anđelesu, okružen porodicom.
04.11.2024
SvetOTKAZAN koncert u čast Bore Đorđevića: Oglasili se organizatori, evo šta je PRESUDILO ovoj odluci
Novac od karata će moći da se preuzme
24.10.2024
BalkanUmro čuveni muzičar Duško Jovanović: Bio je deo "Grandovih" emisija, estrada u suzama
Koleginica potvrdila tužnu vest
22.10.2024
BalkanKakva TRAGEDIJA! Čuveni ROKER se srušio i PREMINUO na sceni (VIDEO)
Hitna pomoć stigla je za 7 minuta, ali nisu uspeli da ga vrate u život
12.10.2024
RegionOPROŠTAJNA revija Verice Rakočević: Brojni poznati u publici, Sloboda Mićalović otkrila tajnu svoje haljine (VIDEO)
U publici najveća podrška bili su ćerka i unuci.
18.09.2024
Prvi Red"Bio je čestit čovek sa GOMILOM BRLJOTINA...": Glumac Bane Vidaković se prisetio BORE ĐORĐEVIĆA, uživo na K1 televiziji
Prošle su dve nedelje otkako ih nema...
16.09.2024
BalkanPogledajte HEROJSKI ČIN ROKERA! Džon Bon Džovi SPASAO ŽIVOT ŽENI, SPREČIO je da skoči sa MOSTA (VIDEO)
Pevačeva fondacija JBJ Soul nudi podršku beskućnicima i gladnima
12.09.2024
SvetSve što niste znali o BORI ČORBI, a trebalo bi! Ko je bio jedan od najkontroverznijih muzičara u Jugoslaviji? (VIDEO)
Grupu "Riblja čorba" osnovao je 15. septembra 1978. godine, koja je postala vrlo popularna tokom sledećih nekoliko meseci
07.09.2024
Sudbine