Showbizz > Celebrity

POKAJALA se posle POROĐAJA: Kajli Džener priznala da je ZAŽALILA što je radila PLASTIČNU OPERACIJU

Sećam se da sam uvek bila najsamouverenije dete. Uvek sam volela i volim sebe, kaže ona

Izvor: K1info

29/07/2023 > 09:07

podeli vest:

POKAJALA se posle POROĐAJA: Kajli Džener priznala da je ZAŽALILA što je radila PLASTIČNU OPERACIJU
Foto: PrintscreenInstagram/kyliejenner


Godinama se komentariše da se Kajli Džener podvrgla određenim plastičnim operacijama. Ona je to negirala sve do sada kada je u finalu emisije "The Kardashians" otkrila kakvu proceduru je radila.

Dotakla se i komentara o njenom izgledu i o tome da fotošopira slike za društvene mreže. Nešto se promenilo kada je reč o njenoj iskrenosti prema javnosti, nešto je ostalo isto.

Ali da se Kajli Džener promenila u odnosu na stare fotografije, u to nema nikakve sumnje. Te fotke pokazuju da je ona promenila lični opis. A šta ona sama kaže?

Kajli (25) je svojoj najboljoj prijateljici pričala o tome da je imala plastičnu operaciju grudi pre nego što je zatrudnela, a potom i rodila ćerku Stormi.

- Volela bih da to nisam nikada uradila. Preporučujem svima koji razmišljaju o tome da pričekaju nakon rođenja dece -  istakla je.

Kajli Džener koja je od devete godine član rijalitija "Keeping Up with the Kardashians", ima i sina Aire.

Plastična hirurgija je bila tema emisije "The Kardashians" . Kajli je na zaprepašćenje mnogih konačno priznala da je imala operaciju grudi, ali je demantovala da joj je "operisano celo lice".

- Sećam se da sam uvek bila najsamouverenije dete. Uvek sam volela i volim sebe- i jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dete i da sam imala toliko operacija kako bih promenila celo telo, što je laž, imam samo filere. Ne želim da budem deo takvih priča - poručila je.

Pitanje je zbog čega je ipak promenila lični opis?

Kajli negira i da je fotošopirala slike odnosno rekla je da više to ne radi:

- Imamo ogroman uticaj i pitanje je šta radimo sa time. Vidim toliko devojaka na internetu kako u potpunosti uređuju svoje slike. Montaža! I ja sam prošla tu fazu. Osećam se kao da sam na boljem mestu. Ali možete biti nesigurni zbog drugih ljudi.

Ostavite komentar