Showbizz > Celebrity

ŠTA se DESILO zavodnici 90-ih? Fotke RAŠČUPANE i UPLAKANE Karmen ELEKTRE obišle svet

Za Denisa Rodmana udala se 1998. u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana

Izvor: K1info/kurir.rs

02/08/2023 > 17:40

podeli vest:

ŠTA se DESILO zavodnici 90-ih? Fotke RAŠČUPANE i UPLAKANE Karmen ELEKTRE obišle svet
Foto: Youtube PrintScreen/Access Hollywood


Američka glumica i manekenka Karmen Elektra (51) proslavila se devedesetih ulogom Lani Mekenzi u čuvenoj seriji "Baywatch". Uz legendarnu Pamelu Anderson bila je je najveći seks simbol toga vremena i o njoj su maštali muškarci širom sveta. 

Poslednjih godina Karmen zabavlja goste kao hostesa na prestižnim zabavama - zahvaljujući seksepilu. U aprilu je proslavila 51. rođendan, za svoj izgled dobija pohvale sa svih strana, svi se slažu da izgleda bolje nego ikad.

Šta joj se desilo?

Međutim, nedavno su svet obišle fotografije koje su pokazale njeno drugačije izdanje. Paparaci su je uhvatili na ulici u Los Anđelesu, a na fotkama je mnoge podsetila na beskućnicu.

Fotografije i video-snimak pokazuju da Karmen izgleda izbezumljeno, frustrirano i drži ruke preko lica bez šminke, a čak u jednom trenutku briše suze. U ležernom stajlingu, u crnoj majici s natpisom "Guns N’ Roses", maskirnim kargo pantalonama i crnim adidas patikama, a prepoznatljivu plavu kosu svezala je u neurednu punđu.

Uprkos tome što je Elektra izgledala uznemireno, njen predstavnik je za medije potvrdio da je dobro i da nema razloga za brigu.

- Izgleda da je imala migrenu, a napolju je stvarno vruće. Sunce joj je išlo direktno u oči - objasnio je.

Sunovrat u Holivudu?

Ova fatalna lepotica je već dugo na margini Holivuda, pokušava da povrati staru slavu, a ono što joj niko ne može osporiti je besprekoran izgled i u šestoj deceniji.

Pre nekoliko godina dospela je u žižu javnosti posle duge pauze kada je objavila niz nagih fotografija, na kojima pozira iz raznih uglova. Tom prilikom pokazala je bujne grudi, savršenu zadnjicu, struk i zategnute noge.

Pre nekoliko godina ponovo se našla u centru interesovanja, nakon godina prinudne ilegale, kada je objavila niz nagih fotografija. Na fotografijama gotovo ništa nije ostavila mašti, a pokazala je da i dalje ima savršene obline i zategnuto telo.

Buran ljubavni život

Karmen je objavila i biografiju, u kojoj je iznela detalje iz svog života. Najveću pažnju svakako je privukao poduži spisak slavnih ljubavnika.

Jedna od najpoznatijih priča vezana je za njen brak sa košarkašem Denisom Rodmanom. Ovaj par se venčao 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen. 

Posle tog ljubavnog brodoloma, glumica se udala za gitaristu Dejva Navara, od koga se razvela posle tri godine. Utehu je našla zatim u muzičaru Robu Patersonu, koji je prevario, nakon čega je uplovila u vezu sa Sajmonom Kauelom… Od 2013. svoj ljubavni život vešto krije.

Ostavite komentar