Showbizz > Celebrity

Zavirite u VIKENDICU SLOBODE I VOJINA u Čortanovcima: OAZA MIRA sa koje "puca" nestvaran pogled

Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja., prisetio se glumac

Izvor: K1info

09/08/2023 > 07:25

podeli vest:

Zavirite u VIKENDICU SLOBODE I VOJINA u Čortanovcima: OAZA MIRA sa koje "puca" nestvaran pogled
Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


Gumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović uživaju u skladnom braku od 2008. godine i za sve to vreme uporno čuvaju privatan život od očiju medija i javnosti. Svoju intimu drže za sebe i ne eksponiraju bliznakinje Milu i Veru koje su im centar sveta.

Na društvenim mrežama popularnog para retko se može videti neka zajednička fotografija, ali u nekoliko navrata objave fotografiju svoje vikendice u Čortanovcima - smeštenoj na obali Dunava.

Tu pronalaze mir i uživaju u prirodi i kada žele da se sklone od gradske vreve, poslovnih obaveza i užurbanosti života koje sa sobom nosi prestonica.

Čist vazduh, zelenilo i neverovatan umirujući pogled sa terase na reku. Šta ima lepše od toga? 

Sudeći po fotografijama koje je Sloboda objavljivala na Instagramu, njihova vikendica ima veliki bazen. 

Tamo neretko provode praznike, a kako su domaći mediji pisali - Vojin kad dođe često ide na pecanje. 

Prava je retkost čuti ih da govore o svojoj privatnosti u razgovoru s novinarima, ali je Vojin jednom prilikom otkrio kako je prvi put zapazio Slobodu.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio ― priznao je on i kroz smeh dodao da ne bi rekao da je bila oduševljena.

― Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.

Ostavite komentar