Showbizz > Celebrity

Tihana Lazović u BIKINIJU izgleda kao milion dolara: A tek da vidite kako radi JOGU na moru

Zadranka je u julu 2022. izgovorila sudbonosno "da" srpskom glumcu 12 godina starijem Branislavu Trifunoviću na ceremoniji u Vojvodini

Izvor: K1info

09/08/2023 > 16:15

podeli vest:

Tihana Lazović u BIKINIJU izgleda kao milion dolara: A tek da vidite kako radi JOGU na moru
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Hrvatska glumica Tihana Lazović (32) nedavno je dobila nagradu na 70. Pulskom filmskom festivalu za glavnu žensku ulogu Tine u filmu "Samo kad se smijem", a sada zasluženo odmara na hrvatskom ostrvu Korčula.

Šarmantna Zadranka koja je u julu prošle godine izgovorila sudbonosno "da" srpskom glumcu 12 godina starijem Branislavu Trifunoviću na ceremoniji na jednom salašu u Vojvodini, trenutno puni baterije u svojoj domovini, a koliko uživa na moru pokazala je i svojim pratiocima na Instagramu.

Tihana je poput manekenke pozirala u dvodelnom "rasparenom" bikiniju, a njena besprekorna figura i ravan stomak oduzimaju dah. 

Pratioci ne mogu da skinu pogled sa nje, a komentari se samo nižu. 

 "Ženo prelepa, izgledaš kao milion dolara", "Neverovatno lepa žena. Ostao sam bez daha", "Kakva ženska", pisali su joj fanovi.

Srpska snajka je zatim objavila i video snimak na kojem se vidi kako vežba jogu na kamenitoj plaži. Tihana je postavila ružičastu prostirku za jogu gde je izvodila zahtevne joga veštine, što je ponovo izazvalo oduševljenje među njenim pratiocima. 

Poznato je da je glumica ljubiteljka joge i da je praktikuje kako u svom domu, tako i na obali mora.

 

 

 

Ostavite komentar