Showbizz > Celebrity

Da li Kim PRIČA IZMIŠLJOTINE, ili joj je ćerka VANSERIJSKA UMETNICA? Niko ne veruje da je ovo CRTALA mala Nort

Podelila je fotografiju ćerinog rada i time je stvorila pometnju na društvenim mrežama

Izvor: K1info

22/09/2023 > 18:13

podeli vest:

Da li Kim PRIČA IZMIŠLJOTINE, ili joj je ćerka VANSERIJSKA UMETNICA? Niko ne veruje da je ovo CRTALA mala Nort
Foto: Tanjug/AP


Kim Kardašijan već godinama priča kako njena najstarija ćerka ima talenta za umetnost. Tako se i sada pohvalila slikom koju je mala Nort Vest navodno naslikala.

Jedini problem koji muči fanove, jeste što slika izgleda kao da ju je radio neki profesionalni slikar, a ne desetogodišnja devojčica.

- Tako sam ponosna na moju bebu - pohvalila se Kim novom slikom svoje ćerke.

Rijaliti zvezda je još 2021. godine podelila fotografiju ćerke kako drži umetničko delo, a zbog detalja na njoj mnogi nisu verovali da ju je naslikala upravo Nort. Sada je ponovno podelila fotografiju ćerinog rada i time je stvorila pometnju na društvenim mrežama.

- North je radila nedeljama na ovom pejzažu zalaska sunca i uradila ga je prekrasno. Tako sam ponosna na nju - rekla je Kim.

Fotografija prikazuje sliku zalaska sunca na plaži. Neki su sumnjali da je upravo to naslikala Nort.

- Kim, hoćemo dokaze da je to ona naslikala, jer ti baš nitko ne veruje - napisala je jedna devojka.

Podsetimo, pre dve godine je podelila fotografiju Nort kako drži sliku na platnu, a nazvala ju je 'malom umetnicom'. Pratioci su pisali brojne negativne komentare, a Kim im je jednom prilikom objasnila.

- Moja ćerka i njena najbolja prijateljica pohađale su ozbiljan kurs slikanja uljem na platnu gde se njihovi talenti i kreativnost  neguju. Nort je naporno radila na svojoj slici za koju joj je trebalo nekoliko nedelja da dovrši - napisala je.

Ostavite komentar