Showbizz > Celebrity

Zak Efron je bio NAJSLAĐI GLUMAC, a sada se toliko IZOBLIČIO da mu se i MAJKA pita ŠTA JE URADIO sa LICEM

Bio je najslađi glumac Holivuda, i niko ne razume šta mu je trebala ova opsesija

Autor: K1info/ zena.blic

13/10/2023 > 19:04

podeli vest:

Zak Efron je bio NAJSLAĐI GLUMAC, a sada se toliko IZOBLIČIO da mu se i MAJKA pita ŠTA JE URADIO sa LICEM
Foto: Youtube/PrintScreen/Entertainment Tonight/ LoveLyricalRideX


Glumac Zak Efron (35) više nije ni nalik sebi, i te promene su toliko izražene da zaista navode na zaključak da se jednostavno nije samo promenio zbog godina. Holivudska zvezda je rekla svoje o temi da ga prate nagađanja da je imao plastične operacije i da su mu tretmani filerima rutina.

Zak Efron je ovih dana u žiži zbog uloge u filmu "The Iron Claw A24" gde glumi rvačku legendu Kevina vona Eriha. Transformacija izgleda je naravno deo glumačkog zadataka. Fanovi ga čak porede i sa akcionim junakom Himenom, a kako se snašao u novoj ulozi svetska publika će moći da vidi 22. decembra ove godine, kada je premijera filma.

Zak Efron bio je najslađi momak Holivuda, i onda su svi primetili da se nešto čudno dešava sa njegovim licem. Posumnjali su na plastičnu operaciju vilice.

Te glasine pokrenuo je u aprilu 2021. kada se u specijalu za Dan Zemlje pojavio pored Bilija Najla. Uočili su svi da je struktura odnosno oblik njegovog lica drugačiji.

Glumac je u intervjuu za Men’s Health rekao da izgleda drugačije zbog povrede vilice i fizikalne terapije koja je usledila posle toga.

Efron je otkrio da je slomio vilicu dok je trčao u čarapama po kući pa je udario u ivicu fontane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

- Kost mi je viisla sa lica - rekao je. Napomenuo je da su mišići na njegovom licu postali izraženiji zbog intenzivne fizikalne terapije.

- Postali su jako, jako veliki - poručio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rolldepan (@rolldepan)

Efron je naglasio da nije znao za nagađanja o operaciji sve dok ga nije nazvala majka i pitala ga da li je posetio plastičnog hirurga ili ne. Naglasio je da je izbegao takve glasine jer ne koristi društvene mreže i da je to "način preživljavanja za javne ličnosti".

Efron je tada pričao i o transformaciji izgleda za "Baywatch" 2017 rekavši da je morao da uzima mnogo diuretika kako bi došao do traženog izgleda, kao i da je zbog toga imao probleme sa depresijom i nesanicom, piše independent.co.uk.

I pored svega što je rekao, neki smatraju da je njegovo lice ispunjeno filerima odnsono botoksom. 

Ostavite komentar