Showbizz > Celebrity

POJAVLJIVANJE pevačice dalo NADU fanovima: SELIN DION na nastupu KEJTI PERI u Las Vegasu

Ona je nekoliko dana ranije viđena na hokejaškom meču, a objavila je fotografije na Instagramu

Izvor: K1info

06/11/2023 > 15:12

podeli vest:

POJAVLJIVANJE pevačice dalo NADU fanovima: SELIN DION na nastupu KEJTI PERI u Las Vegasu
Foto: Instagram/celinedion


Pevačica Selin Dion, koja se povukla iz javnosti zbog bolesti, iznenada se pojavila u Las Vegasu, gde je viđena u publici u subotu tokom poslednjeg nastupa Kejti Peri u Resorts Worldu. Dion je pre dve godine na ovom mestu morala da otkaže sopstvene nastupe.

Prizor Dion u publici tokom koncerta privukao je više pažnje čak i od prisustva princa Harija i Megan Markl. Prema izveštajima u vestima i snimcima fanova, među drugim poznatim osobama koji su prisustvovali Perinoj završnici bili su Kameron Dijaz i njen suprug, član grupe Good Charlotte, Bendži Meden, i Zoi Saldana.

Prisustvo Selin Dion na koncertu nije bio potpuno iznenađenje - ranije prošle nedelje pevačica se pojavila u ponedeljak u T-Mobile Areni u tom gradu na hokejaškoj utakmici između NHL ekipa Montreal Canadiens i Las Vegas Golden Knights.

Dion je na Instagramu objavila fotografije sa igračima posle utakmice, što je prema izveštajima bilo njeno prvo javno pojavljivanje u tri godine.

Kako je ranije najavljeno, Dion je trebala da bude među izvođačima u Resorts Worldu kada je otvoren 2021. godine. U obaveštenju iz oktobra te godine navedeno je da su je nemedicinski razlozi sprečili da započne svoju rezidenciju u novembru 2021. ili da nastupa u prvim mesecima 2022. godine.

Tek u decembru prošle godine Dion je zvanično objavila da pati od sindroma "ukočene osobe", koji je Nacionalni institut za zdravlje (National Institutes of Health - NIH) identifikovao kao "redak, progresivni neurološki poremećaj" sa simptomima koji uključuju grčeve mišića. U maju ove godine otkazala je svetsku turneju.

"Nije fer prema vama odlagati nastupe", napisala je kao deo obaveštenja u maju, rekavši da je "najbolje da sve otkažemo sada dok zaista ne budem spremna ponovo da nastupim na sceni... Ne predajem se... i jedva čekam da vas ponovo vidim!"

Dion je prisustvovala koncertu Kejti Peri sa svojim 13-godišnjim blizancima, Edijem i Nelsonom. Na hokejaškoj utakmici NHL-a pet dana ranije, pridružio joj se još jedan sin, Rene-Čarls, koji ima 22 godine.

Na završetku koncerta Kejti Peri na video ekranu se pojavio natpis "Vidimo se sledeće godine."

To se ne smatra kao najava nove serije nastupa u Resorts Worldu - već je imala nekoliko produžetaka koji su doveli do 80 nastupa tokom poslednje dve godine - već više predstavlja njenu prethodno izraženu nadu da će snimiti novi album i krenuti na svetsku turneju.

Peri je tokom koncerta posebno istakla svog "partnera Orlanda, koji je neverovatna podrška i sjajan otac".

Možda će princ Hari i Megan Markl u budućnosti više viđati Peri: parovi su komšije u Kaliforniji, a Peri je izjavila: "Jedva čekam da se vratim kući i igram piklbol."

Ostavite komentar