Showbizz > Celebrity

Maja ODGOVORILA Miri Škorić na negativnu reakciju zbog dueta sa Cecom: Nisam to očekivala (VIDEO)

Maja kaže da njoj ne bi smetalo da neka mlađa koleginica obradi neki njen stari hit

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

15/01/2024 > 18:35

podeli vest:

Maja ODGOVORILA Miri Škorić na negativnu reakciju zbog dueta sa Cecom: Nisam to očekivala (VIDEO)
Foto: Printscren/Tanjug


Pop-folk zvezda Maja Berović nastupila je na gradskom trgu u Prokuplju za doček Nove godine po julijanskom kalendaru.

Atmosfera je bila zapaljiva od prve pesme do kraja koncerta,a pevačica je pre nastupa dala intervju u kojem se dotakla nove verzije dueta "Ne računaj na mene" koji je snimila sa Cecom Ražnatović.

Foto: Printscren/Tanjug

 

Ovu pesmu u originalu izvode Ražnatovićeva i Mira Škorić, koja nije imala lepe komentare na račun ove obrade.

- Pa nisam uopšte reagovala. Moram da kažem da nju jako poštujem i da sam odrasla na tim pesmama iz tog vremena. Ja se iskreno nisam nadala nikakvom komentaru. I jako mi je žao što je to iskomentarisano na neki negativan način, zaista, meni je bio cilj da svi budemo srećni i da ta pesma ponovo oživi. Iz ove pesme ćemo mi svi negde uzeti ono najbolje i ona i ja i Ceca i tu nema nikakve dileme. Iskreno jako mi je žao, nisam to očekivala. Da se ja pitam da je neka mlada pevačica obradila neku moju staru pesmu, npr. "Sto dinara" ili neku drugu i da se to dobro kotira, ja bih bila presrećna. Poslala bih joj šampanjac i bombonjeru - bila je iskrena Berovićeva.

Foto: Printscren/Tanjug

 

Maja Berović je iskomentarisala i to što je Mira nakon njihovog duet okačila svoju lajv verziju ove pesme na Jutjub kanal.

- Jesam, pa mislim, naravno da sam ispratila, čovek kad se bavi ovim poslom sve vidi, pa to je skroz okej -  poručila je pevačica, a šta nam je sve još ispričala pogledajte u prilogu emisije "Prvi red" koji se nalazi ispod teksta.

 

 

Ostavite komentar