Showbizz > Celebrity

Plenković oduševljen gestom Bejbi Lazanje: Smatram da je SJAJAN, predosetio sam šta će učiniti sa vladinim NOVCEM

Bejbi Lazanja je na Instagramu saopštio da odbija nagradu Vlade i tako izazvao lavinu pozitivnih komentara

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

16/05/2024 > 19:39

podeli vest:

Plenković oduševljen gestom Bejbi Lazanje: Smatram da je SJAJAN, predosetio sam šta će učiniti sa vladinim NOVCEM
Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner


Hrvatski premijer Andrej Plenković potvrdio da će udovoljiti zahtevu drugoplasiranog predstavnika Hrvatske na ovogodišnjem Evrosongu da nagrada u iznosu od 50.000 evra, koju mu je dodelila Vlada, bude podeljena na način kako je predložio Bejbi Lazanja.

- Nema problema, mi ćemo to upravo onako kako je dogovoreno i napraviti. Čak sam rekao kolegama, koliko sam ga ja osetio, on će sigurno dati onome kome je potrebnije i tačno je tako bilo - rekao je Plenković novinarima nakon konstitutivne sednice 11. saziva Hrvatskog sabora.

- Mislim da je na jedan vrlo lep, elegantan način zahvalio na gestu koju je Vlada napravila njemu kao znak ozbiljne zahvalnosti za sjajan uspeh na Evrosongu i jednako tako na neverovatnoj promociji Hrvatske. Smatram da je sjajan, baš onakav kakvog sam ga osetio kad smo razgovarali u nedelju na dočeku - rekao je Plenković, prenela je Hina.

Bejbi Lazanja je na Instagramu saopštio da odbija nagradu Vlade i tako izazvao lavinu pozitivnih komentara i postao primer drugima:  "Ja te novce ne mogu da prihvatim", napisao je pevač na Instagramu i predložio Plenkoviću da ga raspodeli onima kojima je potrebniji.

Prema njegovom predlogu, nagrada će biti podeljena na jednake delove dvema medicinskim ustanovama.


 

Ostavite komentar