Showbizz > Celebrity

BRESKVICA zakazala prvi solistički koncert u Beogradu! Evo KOLIKO će KOŠTATI karte za spektakl na Tašmajdanu

Njeni fanovi će morati da izdvoje oko 2.000 dinara u proseku

Izvor: K1info

Autor: Lena Bursać

20/05/2024 > 12:36

podeli vest:

BRESKVICA zakazala prvi solistički koncert u Beogradu! Evo KOLIKO će KOŠTATI karte za spektakl na Tašmajdanu
Foto: instagram printscreen/ brrrreskvica


Trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mladje generacije, Anđela Ignjatović Breskvica, zakazala je veliki solistički koncert na stadionu Tašmajdan za 6. septembar.

Dvadesettrogodišnja pevačica  jedna je od najmlađih na ovim prostorima koja se odlučila na tako veliki korak, a karte za najavljeni spektakl već su u prodaji.

Foto: ATA Images

 

Poznate su i cene karata, a cifre su sledeće: Parter - 1.700 RSD Fan pit - 2.200 RSD Tribine - 2.000 RSD VIP tribine - 2.400 RSD Barski sto - 2.500 RSD.

Podsetimo, Anđela je početkom 2020. godine stekla veliki uspeh pesmama koje je snimala sa bivšim dečkom, Mihajlom Veruovićem Vojažem. Nakon što je započela solo karijeru, njene pesme beleže velike uspehe i gotovo svakom osvoji trending liste  na muzičkim platformama. Poslednji u nizu uspeha ostvarila je na takmičenju „Pesma za Evroviziju“ sa pesmom Gnezdo orlovo, gde joj je pobeda izmakla „za dlaku“.

Foto: ATA Images

 

Interesatno je i da Breskvica, iako organizuje veliki beogradski koncert, do sada nije izdala nijedan studijski album.

Ostavite komentar

Mili

Otkazaće Breskvica i ovaj koncert kao što je otkazala i koncert u domu sindikata koji prima 1.000 ljudi a ona sa celom Generacijom Zed prodala 170 karata. Pred kraj prošle godine nuči i vojage su jedva napunili halu od 1.000 ljudi. To je to kad Ne razumeju da na youtube-u muziku slušaju deca i to tako što svakodnevno klikću po istim pesmama ali je to zaista nema nikakve veze sa brojnošću one publike koja je dorasla da ide na koncert

21.05.2024 11:01