Showbizz > Celebrity

Aca Lukas se ISELIO iz ovog LUKS penthausa u Beogradu: Platio ga je POLA MILIONA evra (FOTO)

Umetničke fotografije, klavir i stakleni zid su u njemu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

23/05/2024 > 13:48

podeli vest:

Aca Lukas se ISELIO iz ovog LUKS penthausa u Beogradu:  Platio ga je POLA MILIONA evra (FOTO)
Foto: ATA Images/Youtube printscreen/AmiG Show


Folk zvezda Aca Lukas iselio se iz svog luksuznog penthausa u Beogradu. Kako je otkrio, on već nekoliko meseci živi u Novom Sadu. 

Super je u Novom Sadu. Par meseci sam tamo, laganija je mnogo atmosfera. Kažu da u Novom Sadu jedan sekund traje 40 sekundi - rekao je on za domaće medije.

On je u nekretnini na Voždovcu živeo godinama. U više navrata dovodio je medije u stan, te je tako unutrašnjost njegovog doma zabeležila i ekipa emisije "Ami dži šou".

Kako se pisalo, ovaj stan je platio 500.000 evra, a za nameštaj je izdvojio dosta novca. U stanu se nalaze brojne umetnine, kao i klavir i klavijatura.U jednom kutku nalaze se i brojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate karijere. Lukas na zidu ima svoje slike, ali i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije.

U kuhinji nema mnogo detalja, a u spavaćoj sobi se nalazi veliki krevet. Kupatilo od spavaće sobe deli stakleni zid, a u njemu se nalayz i pojedine umetničke fotografije, što je posebno interesantno. 

Pevač nikad nije krio da je od Saše Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan. Sve fotografije stana pogledajte u našoj galeriji.

 

 

Ostavite komentar