Showbizz > Celebrity

KARLEUŠA POZIRALA SA VUČIĆEM, pa iznela posebnu PORUKU: "Nisam političar, samo žena hrabrog i pravičnog stava..." (FOTO)

Pevačica je pozirala u društvu predsednika Vučića, Ivice Dačića i Milana Kneževića

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

28/05/2024 > 13:56

podeli vest:

KARLEUŠA POZIRALA SA VUČIĆEM, pa iznela posebnu PORUKU: "Nisam političar, samo žena hrabrog i pravičnog stava..." (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen/Cirilica TV Happy


Pop pevačica Jelena Karleuša gostovala je sinoć u emisiji "Ćirilica" na TV Happy, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i potpredsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem. 

Karleuša je podelila fotografiju gde stoji u društvu predsednika Vučića, Ivice Dačića i Milana Kneževića.

- Sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom policije i potpredsednikom Vlade Srbije, Ivicom Dačićem i po mom mišljenju, budućim predsednikom Crne Gore, gospodinon Milanom Kneževićem, u emisiji "Ćirilica" kod genijalnog Milomira Marića. Iako nisam političar, samo žena hrabrog i pravičnog stava koja je zbog toga napadana, govorila sam o temama koje su od istorijskog značaja za moju zemlju i čitav Balkan. Kao neko čiji se glas daleko čuje i ko uživa popularnost širom regiona ali i sveta, uputila sam jasnu podršku mojoj zemlji i narodu u ovim teškim vremenima, kao i želju za pomirenjem i dobrim odnosima sa svim narodima Balkana i sveta - napisala je Jelena Karleuša.

Ostavite komentar