Showbizz > Celebrity

ZDRAVKO ČOLIĆ DANAS SLAVI ROĐENDAN! Niko ne može da poveruje koliko puni godina, a EVO kako održava mlad duh

Iako niko ne bi poverovao, Zdravko danas slavi sedamdeset treći rođendan.

Izvor: K1info

Autor: Lena Bursać

30/05/2024 > 14:25

podeli vest:

ZDRAVKO ČOLIĆ DANAS SLAVI ROĐENDAN! Niko ne može da poveruje koliko puni godina, a EVO kako održava mlad duh
Foto: K1 info


On godinama prkosi, kako svojim izgledom tako i energijom i vitalnošću. Mnogi smatraju da je tajna njegovog mladalačkog izgleda i duha to što je u stabilnom i dugogodišnjem braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom i ma dve ćerke- Unu i Laru. Ona je profesorka geografije i godinama je velika podrška pevaču.

Jednom prilikom je otkrio da ga je Aleksandra osvojila svojom jednostavnošću. I svi oni koji su je videli upravo su to rekli. Potpuno opuštena žena, koja nije opterećena slavom svog muža.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu - ispričao je svojevremeno Čola u jednom od intervjua.

Venčali su se na 1. maj, a kako je jednom prilikom Čola pričao, gotovo svi su mislili da je u pitanju skrivena kamera, jer su krenuli na uranak. On je tada imao 50 godina. Pre toga su se zabavljali 11 godina. Pevač je povodom razgovora o toj "iznenađujućoj odluci" naglasio da je za ljubavni odnos najvažnije međusobno poštovanje i prijateljstvo.

Ostavite komentar