Showbizz > Celebrity

Mustafa kojem je Marija Šerifović POMOGLA je prevarant? "Lažov je , neradnik i kockar!" (VIDEO)

Pevačica je od njega tražila samo jednu stvar zauzvrat.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

04/06/2024 > 17:07

podeli vest:

Mustafa kojem je Marija Šerifović POMOGLA je prevarant? "Lažov je , neradnik i kockar!" (VIDEO)
Foto: Youtube screenshoot


Pop zvezdu Mariju Šerifović prošle godine dotakla je priča o Mustafi Hrustiću iz Zenice, koji je spavao ispod msosta. pa je rešila da mu pomogne tako što mu je obezbedila krov nad glavom. Platila mu je kiriju za stan u periodu od godinu dana, ali i tri obroka dnevno u obližnjem restoranu.

- Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana.... - pričala je Marija o pomenutom mladiću.

Foto: Youtube screenshoot

 

Od njega je tražila samo jedno.

- Danas će biti jedan lep dan za jednog momka. Ovaj dečko će bar neki period živeti malo lepši život. Moraš da mi obećaš da ćeš zauvek ostati pošten, da ćeš zauvek ostati čestit, da ćeš uvek da poštuješ svakog čoveka, pa i onog ko ti uradi nešto loše, da li obećavaš? - pitala ga je pevačica u videu koji je objavila na svom Jutjub kanalu.

Vlasnica stana u kojem je živeo Mustafa se oglasila i iznela tvrdnju da je Mustafa običan prevarant.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qlVstBKCCfI

 

Ona tvrdi kako je Mustafino snimanje ispod mosta čista gluma, kojom je hteo da dobije sažaljenje ljudi i donacije. Nazvala ga je neradnikom, lažovom, kockarom i alkoholičarom, a pričala je i da je bio jako neuredan.

Ostavite komentar