Showbizz > Celebrity

TANJA SAVIĆ PREDSTAVILA NOVI ALBUM, a onda OTKRILA: Evo kada je zakazala "Arenu" u Beogradu!

Tanja Savić otkrila da je zbog svađe sa 11 godina mlađim dečkom ostala bez 5.000 evra

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

10/06/2024 > 21:42

podeli vest:

TANJA SAVIĆ PREDSTAVILA NOVI ALBUM, a onda OTKRILA: Evo kada je zakazala "Arenu" u Beogradu!
Foto: K1info


Pevačica Tanja Savić izdala je novi album, a kako je istakla zbog spota jedne pesme, pobunile su se časne sestre. Sporna pesma zove se "Otac suzama mojim". 

Foto: K1info

 

Kada je pitaju na čemu je - Tanja Savić odgovara "Na životu sam".

Baš kao što glasi naziv njenog nvoog albuma "Lečim se životom". Ne tabletama, alkoholom, nedozvoljenim supstancama.

- Ja ne zivim zovotom kojih nema problema, ima, ali sve se da resiti - kaze ona objansjavajuci naziv albuma, a onda je otkrila kada će biti koncert u Beogradu!

- Koncert ce biti 09.novembra u Areni i sve vas pozovam - kaze uzbudjeno tanja

Godinama unazad se pisalo da je njoj Saša Popović predviđao blistvu karijeru poput karijere Svetlane Cece Ražnatović. 

Tanja je otkrila da se na dan kada je izašao njen album posvađala sa 11 godina mlađim dečkom Muhamedom Bešićem Mukijem, koji je po zanimanju pilot, ali i da je imala problema zbog spota.

Foto: K1info

 

- Čitam komentare, neko sam ko želi da isprati želje svoje publike i poštujem njihovo mišljenje. Objektivna sam, ne gledam samo iz svog ugla. Desili su se negativni komentari za pesmu 'Časne sestre', reditelj je imao jednu želju da devojka koja je glumila časnu sestru bude slobodnije obučena i prave časne sestre su se uvredile. Jako mi je žao, mislim da će nam skinuti pesmu zbog toga. Ja poštujem naše monahe, svetinje, našu crkvu - rekla je Tanja, pa otkrila detalje svađe sa Mukijem:

 

 

- Muki i ja smo se posvađali kad je moj album izašao. Taj dan nismo pričali. Neke gluposti su bile u pitanju. Ja sam mnogo emotivna, mene to na primer nervira, na meni se sve to vidi. Otišla sam na nastup nervozna i bolesna, zakasnila sam sat vremena jer sam morala sa njim da pričam, da izgladimo naš odnos. Častila sam sve goste pićem. Kad je trebalo da platim taj ceh bio je mnogo veliki, ali dobro, morala sam da se iskupim. Rekla sam im da naruče šta hoće, to me je koštalo 5.000 evra -  rekla je za K1 pevačica.

Foto: K1info

 

Ostavite komentar