Showbizz > Celebrity

Muzička zvezda Željko Joksimović ODUŠEVIO! Uprkos kiši nije prestao da peva, a u publici SAM KREM DE LA KREM

Muzička zvezda Željko Joksimović održao je sinoć, fantastičan koncert u prestoničkom restoranu

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

13/06/2024 > 15:03

podeli vest:

Muzička zvezda Željko Joksimović ODUŠEVIO! Uprkos kiši nije prestao da peva, a u publici SAM KREM DE LA KREM
Foto: ATA Images


Sinoć se tražila karta više. Bilo je to veče za pamćenje - kvalitetna muzika i dobro raspoloženje. Tom prilikom Željko Joksimović obratio se novinarima i odgovorio na brojne teme, ali se i dotakao i dueta koji je uradio sa koleginicom i balkanskom zvezdom Cecom Ražnatović.

Numera "Više od sreće" broji preko milion pregleda.

- Prošao je dan i po otkako smo objavili pesmu, eksplodiralo je, baš smo zadovoljni. Očekivali smo to jer je pesma jako dobra, složili su nam se glasovi super. Nismo dugo radili na tom polju. Nećemo večeras izvoditi pesmu, jer Ceca nije mogla da dođe. Voleo bih da tu pesmu uvek pevamo zajedno, jer je tako napravljena i jedino tako ima i smisla - rekao je Željko i potvrdio da se u pesmi radi o dvoje ljudi koji su stavili tačku na svoj brak:

- Jeste tema razvod. On njoj zamera nešto, ona njemu uglavnom ništa - istakao je pevač.

Joksimović kaže sa je saradnja sa Cecom bila sjajna, kao i da je Ražnatovićka odmah prihvatila da snime duet.

- Poslao sam joj poruku i rekla mi je: "E, Lane hoćemo, baš mi se sviđa". Mi smo lenji u poslednjih godinu - dve dana, ali smo uspeli uz podršku i pritiskanje kompozitora pesme da završimo. Super je tekla saradnja, jako dugo je poznajem. I ranije sam miksao glas na njenim pločama kod mene u studiju, tako da vrlo dobro znam kako to ide. A i družimo se. Nisam dugo snimao duete i uvek kažem, ako je dobra pesma, onda ima razloga da se nešto radi. Meni je super da sarađujem sa Svetlanom - rekao je Željko i otkrio da se i njegovoj supruzi Jovani dopada pesma:

Foto: ATA Images

 

- Sviđa joj se pesma i ona je navijala da što pre to uradimo - rekao je Željko Joksimović, pa na pitanje koja je njegova omiljena pesma, istakao:

- U zavisnosti kako se osećam. Ako mi prija neka pesma, onda mi je ona tog dana i omiljena, ali mi nisu baš sve omiljene. Kada stvaram onda volim da radim sam, ali kada realizuje onda volim da imam tu ljude. I teško je naći te ljude, ja uglavnom imam stare saradnike - rekao je Joksimović. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod. 

 

Pesme "Više od sreće" i “Hiljadu žena“ uvertire su za novi album. Sedmoj sili otkrio je da mu je velika želja ostavrena - da Lordan Zafranović ekranizuje njegov spot. 

Foto: ATA Images

 

- Završavamo i snimanje filma sa Lordanom Zafranovića, kao i ekranizaciju pesama - istakao je on. 

Takođe, dodao je i to da će mu pesma "Skadarlija" biti među omiljenima.

- S obzirom na to da je dvadeset godina od pesme “Lane moje“, napravio sam jednu nameru koja zvučno podseća na atmosferu te pesme i može čak i kao instrumental da ide. Međutim, Miloš Roganović je napisao jako dobar tekst i pesma se zove “Skadarlija“ - naveo je Željko Joksimović. 

 

Ostavite komentar