Showbizz > Celebrity

Kijanu Rivs stigao u Srbiju: Otkrivena lista ZAHTEVA, jedna stvar mu je NAJBITNIJA

Nastupa na "Arsenal" festivalu sa svojim bendom "Dogstar".

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

27/06/2024 > 18:16

podeli vest:

Kijanu Rivs stigao u Srbiju: Otkrivena lista ZAHTEVA, jedna stvar mu je NAJBITNIJA
Foto: Shutterstock


Holivudska zvezda Kijanu Rivs stigao je juče u tajnosti u Srbiju zbog večerašnjeg nastupa na "Arsenal" festivalu u Kragujevcu sa svojim bendom "Dogstar".

Foto: screenshot

 

Kijanu i ostali članovi benda odmaraju u hotelu, a njihove aktivnosti se čuvaju u tajnosti zbog velikog broja fanova koji su stigli u Kragujevac. Zanimljivo je da je zvezda filmova "Matriks" i "Džon Vik" imao rajder listu, ali za nivo holvudskih zvezda vrlo skromnu.

Foto: Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP

 

- Prva i najvažnija stavka jeste da je sve čisto, da li je to čisti led, čisti toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendove, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde - istakla je Maja Cvetković, članica grupe E-play i organizatorka Arsenal festa i dodala da će biti i nekoliko ljudi iz obezbeđenja što je standardna procedura kada su tako velike zvezde u pitanju.

Foto: Tanjug/Alberto Pezzali/Invision/AP

 

Alternativni bend iz Los Anđelesa koji, osim Rivsa koji svira bas gitaru, čine pevač i gitarista Bret Domrouz i bubnjar Robert Mejlhaus, obnovio je aktivnost posle pauze duge dve decenije, objavivši treći album „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“ za svoju nezavisnu izdavačku kuću “Dillon Street Records”.

Ostavite komentar