Showbizz > Celebrity

SVETSKI A NAŠ! Boško Jakovljević svojom kolekcijom oduševio ljubitelje mode na Malti! (FOTO)

Poznati srpski dizajner predstavio je novu modnu kolekciju na nedelji mode na Malti

Izvor: K1info

Autor: Milica Tošić

05/07/2024 > 12:18

podeli vest:

SVETSKI A NAŠ! Boško Jakovljević svojom kolekcijom oduševio ljubitelje mode na Malti! (FOTO)
Foto: Malta Washion Week/Alisa Komarova/Mitchell Camilleri


Popularni srpski dizajner Boško Jakovljević predstavio je novu kolekciju "Martini Vesto by Boško" na Malti. 

U pitanju je inovativna modna kolekcija u kojoj je korišćen reciklirani papir sa ciljem promocije održive mode. Čizme i patike koje nose modeli specijalno su pravljene za reviju. Ova jedinstvena kolekcija premijerno je prikazana na Paris Fashion Week-u početkom marta ove godine. 

Nakon što je osvojio sve ovacije u Parizu, Jakovljević je svoju inovativnu kolekciju predstavio i publici u Beogradu, u okviru manifestacije "Fashion Week", pa potom i u Nišu. Modni sladokusci, ali i pripadnici javne scene svaku Jakovljevićevu reviju  karakterisu kao modni događaji godine. 

Nakon ovacija u Parizu, Beogradu i Nišu, uspešni kreator otputovao je na Matu, u kojoj je kako je za K1 info rekao, prvi put boravio. Početak leta obeležila je nova revija na Malti, a Boško je sa nama podelio prve utiske nakon povratka:

- Prvi put sam bio na Malti, oduševljen sam zemljom i energijom ljudi. Primetio sam da stanovcnici Malte vole edge (angažovanu/kontraverznu) modu. Oduševljen sam energijom, srdačanošću, ali i poznavanjem mode kao i modnog izraza, kakav sigurno nije prisutan u Srbiji. Tokom nedelje mode upoznao sam mnogo njihovih poznatih ličnosti i sigurno ću se krajem godine vratiti ponovo ovde- zaključio je Boško.

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar