Showbizz > Celebrity

JELENA KARLEUŠA zapalila Požaravac! Nije goreo samo ovaj grad, evo zbog čega su svi ostali u ŠOKU

Jelena je sve oduševila vrhunskim nastupom i uvežbanim koreografijama, pa je tako sve vreme ređala samo najveće hitove

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

08/07/2024 > 08:45

podeli vest:

JELENA KARLEUŠA zapalila Požaravac! Nije goreo samo ovaj grad, evo zbog čega su svi ostali u ŠOKU
Foto: Instagram/karleusastar


Pop diva Jelena Karleuša  zapalila je publiku svojim nastupom u Požarevcu. Pevačica je do bine došla u automobilu iz koga je izašla tačno u 10 uveče dočekana ovacijama uglavnom mlađe publike na Trgu odlobođenja i Tabačkoj čaršiji u Požarevcu.

Karleuša koja je poznata po izvanrednom modnom ukusu i ovaj put je zatresla scenu kada se poput svetskih zvezda pojavila u kombinaciji koja nikog nije ostavila ravnodušnom, a njene duge noge i grudi su bile u prvom planu.

Jelena je sve oduvala vrhunskim nastupom i uvežbanim koreografijama, pa je tako sve vreme ređala samo najveće hitove, a publika je s njom pevala u glas.

Inače, JK je ovom prilikom okupila ogroman broj ljudi, te izazvala potpuni kolaps u gradu. Publika koja se našla na licu mesta tvrdi da veću gužvu u ovom gradu nije još videla.

Ovog vikenda nije "zapalila" samo Požarevac, već i Inđiju.  

Karleuša je nastupila u Inđiji, a na binu je izašla u haljini zelene boje, koja je imala dubok razrez, te su se mnogi pitali da li uopšte ispod nje ima donji veš! Jelena je sve oduvala vrhunskim nastupum i uvežbanim koreografijama, pa je sve vreme ređala samo najveće hitove.

Inače, Jelena Karleuša je svoje fanove ostavila bez daha objavom vrele fotografije na svom Instagram profilu. Pozirajući u mini suknji i sa trakom preko grudi na kojoj je pisalo "cenzurisano", pop diva je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama.

Nakon objave ove provokativne fotografije, mnogi su ostali bez reči, a posebno su se istakli komentari pripadnika jačeg pola koji su jednostavno ostali zatečeni. Na Instagramu su se nizali komentari poput "Grmiš", "Au kakva bomba", "Nije realno koliko si dobra", "Prezgodna" i "Vrela", što jasno pokazuje koliki uticaj Jelena Karleuša ima na svoju publiku.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša, najpoznatija regionalna pop zvezda, ostavila je publiku bez daha spektakularnim nastupom na Ušću, kojim je zatvorila ovogodišnji trodnevni festival "Music Week". Njen nesvakidašnji stajling, osmišljen specijalno za ovu priliku, izazvao je oduševljenje prisutnih, koji su se složili da pevačica nikada bolje nije izgledala.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar