Showbizz > Celebrity

NE ZNA SE KOJA JE ZGODNIJA! Pogledajte u kakvim KUPAĆIM KOSTIMIMA uživaju POZNATE DAME na moru (FOTO)

Najviše pažnje privukle su Marija Karan, Dragana Kosjerina, Anastasija Ražnatović, Katarina Živković, Arijana Mihajlović, Ana Sević

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

09/07/2024 > 13:26

podeli vest:

NE ZNA SE KOJA JE ZGODNIJA! Pogledajte u kakvim KUPAĆIM KOSTIMIMA uživaju POZNATE DAME na moru (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen


Leto je, a većina poznatih našla je beg od vrućine na moru. Naravno, da su sve oči uprete u njih dok uživaju u kupaćim kostimima. 

Najviše pažnje privukli su Marija Karan, Dragana Kosjerina, Anastasija Ražnatović, Katarina Živković, Arijana Mihajlović, Ana Sević. Dole u tekstu pogledajte kako izgledaju. 

Marija Karan

Marija trenutno uživa na odmoru sa prijateljicama, a na Instagramu se svakodnevno oglašava. Ona gazi petu deceniju, tačnije ima 42 godine, a na njen izgled retko ko ostaje ravnodušan.

Foto: PrintscreenInstagram/MaraKaran

 

Naime, Marija je sada objavila fotografiju sa broda, skinula se u kupaći kostim i pokazala vrelo telo. Posebnu pažnju su privukli zlatni lanci koje je imala oko vrata, oko struka i jedan koji je bio između grudi.

Foto: PrintscreenInstagram/MaraKaran

 
Dragana Kosjerina 

Voditeljka Dragana Kosjerina nedavno se udala za stomatologa Bojana Perduva, a njene slike u bikiniju nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Naime, ona je nedavno na svom profilu na Instagramu objavila sliku u minijaturnom bikiniju i zapalila mreže. Voditeljka se mokra do gole kože slikala u kupaćem kostimu, kako izlazi iz vode, a svaka linija na telu joj se ocrtavala koliko je zgodna.

Foto: PrintscreenInstagram/dragana.kosjerina

 

Zgodnu voditeljku nemamo prilike često da vidimo u ovako provokativnim izdanjima, a zbog ove slike, svima je pala vilica, te je usledila lavina komentara:

Foto: PrintscreenInstagram/dragana.kosjerina

 

"Ovakva se jednom rađa", "Idealna žena", "Ima telo za desetku", "Kakva bomba", "Koliko je ženstvena, najlepša voditeljka", "Dragana grmi u svakom izdanju, a sad nas je sve raspametila" - bili su samo neki od komentara na račun lepe voditeljke.

 

 

Osim toga, Dragana je pokazala i kako je plutala na površini mora, a svi su komentarisali da ima idealne ženske proporcije tela.

Anastasija Ražnatović 

Anastasija Ražnatović uživa na odmoru sa rođenom sestrom Nemanje Gudelja na Ibici, a mlada muzička zvezda se snimila i sa pevačicom Emom Radujko.

Foto: PrintscreenInstagram/anastasijaraznatovic

 

Naime, Anastasija je bila na žurki sa Vanjom Gudelj, a tamo je bila i pevačica Ema Radujko koja se provodila sa njima.

Foto: PrintscreenInstagram/anastasijaraznatovic

 

 

Emu je bila u minijaturnom, zlatnom bikiniju, dok je Anastasija blistala u teksas kombinaciji i sve vreme je nosila naočare.

Osim toga i Anastasija Ražnatović i njen suprug fudbaler Nemanja Gudelj takođe su bili sa njima, što se može zaključiti po tagovima i zajedničkim objavama.

Katarina Živković 

Pevačica Katarina Kaća Živković proslavila je svoj 35. rođendan, a broji sitno i do porođaja.

Foto: PrintscreenInstagram/katarina_zivkovic_official

 

Kaća je dugo krila da je u blagoslovenom stanju, a sada sa ponosom pokazuje trudnički stomak.

Ona je sada pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu. Naime, pevačica se uslikala u ogledalu u tigrastom kupaćem, dok je njen stomak bio u prvom planu, a mnogi su pohvalili njenu liniju.

Arijana Mihajlović 

Supruga pokojnog Siniše Mihajlovića, Arijana Mihajlović (53), aktivna je na društvenim mrežama gde je sada pokazala kako uživa sa sinovima.

Foto: PrintscreenInstagram/ARIANNAMIHAJLOVIC

 

Naime, Arijana je uživala sa Dušanom i Nikolom na plaži, pozirala je u kupaćem kostimu i sa naočarama za sunce, a naslednici su bili bez majica i tom prilikom su pokazali mišićavo telo.

- Telohranitelji - napisala je Arijana u opisu fotografije.

Ana Sević 

Pevačica i voditeljka Ana Sević (38) veoma je aktivna na društvenim mrežama, te neretko deli svoje fotografije i snimke u raznim izdanjima.

Foto: PrintscreenInstagram/anasevicofficial

 

Poznato je da ona veoma vodi računa o svom izgledu, a sada je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu.

Naime, Ana se snimala u crnom bikiniju dok su njene bujne grudi bile u prvom planu kao i ravan stomak. Njena figura oduševila je sve budući da je Ana rodila troje dece.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar