Showbizz > Celebrity

LUKSUZ od kojeg zastaje dah: Lepa Brena ima jahtu od ŠEST MILIONA evra, pogledajte kako izgleda unutra (FOTO)

Osvanule fotografije Brenine jahte koja ostavlja bez daha

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

20/07/2024 > 20:40

podeli vest:

LUKSUZ od kojeg zastaje dah: Lepa Brena ima jahtu od ŠEST MILIONA evra, pogledajte kako izgleda unutra (FOTO)
Foto: Instagram/lepabrenaa


Folk zvezda Lepa Brena godinama važi za jednu od najbogatijih javnih ličnosti na ovim prostorima. Njeno i bogatstvo Bobe Živojinovića procenjuje se na više miliona evra. Poseduju više privatnih firmi, nekoliko nekretnina i impozantni vozni park.

Između ostalog, vlasnici su i skupocene jahte na kojoj uživaju u toku letnjih meseci. Ovih dana plove na Jadranu, a na društvenim mrežama osvanule su fotografije unutrašnjosti plovila koje vredi čak 6 miliona evra.

Foto: Instagram/lepabrenaa

 

Kako se navodi na portalima, jahta poseduje šest spavaćih soba, a jedna od njih ima čak i svoje kupatilo. Tu su i brendirani peškiri koji su u nijansi pločica. Jahta sadrži i veliku dnevnu sobu, mermerni sto, kao i ogroman televizor, a tu su i detalji u boji zlata koji daju toplu atmosferu.

Muzička zvezda jednom prilikom govorila je o svojoj jahti.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto, jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - rekla je Brena u ranijem intervjuu za "Blic".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar