Showbizz > Celebrity

Silvia Đogani o RAZVODU roditelja: "Đole je krio da je Vesna trudna"

Pevačica je priznala da joj nije bio svejedno, jer je Vesnu znala odmalena

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

25/07/2024 > 19:23

podeli vest:

Silvia Đogani o RAZVODU roditelja: "Đole je krio da je Vesna trudna"
Foto: Instagram/djoganisilvia


Pevačica Silvia Đogani, poznatija kao ćerka densera Đoleta Đoganija i pevačice Slađane Delibašić, otvorila je dušu i ispričala detalje razvoda poznatih roditelja.

- Bila sam peti razred, 11 godina, mislim da mi nije pao teško jer smo uvek u porodici pričali o svemu, znali smo šta se dešava i uvek smo imali otvoren odnos i sa mamom i sa tatom. Moja sestra i ja smo bile upućene u sve i mi smo bile za to da ako im ne ide zajedno i ukoliko ne vide budućnosti da se razdvoje. U to vreme nije bilo puno razvoda, ja sam bila jedina u odeljenju koja ima razvedene roditelje, ali mi nije bilo teško - priznala je i dodala:

 

 

- Mojoj mami je bilo teško da krene sve ispočetka ali ona je jaka žena, želela je da sve izgura sama. Pamtim neke situacije kada smo se odselile sa mamom, a tata je ostao u našoj porodičnoj kući. Moja mama je želela da započne samostalan život, ali ona je mnogo jako i nije želela da nam pokaže da joj je teško. Nakon toga je sve došlo na svoje. Ona je lavica, takvu ženu još nisam upoznala - ponosno priča Silvija o Slađi.

Đole je zatim ostao da živi u kući koja je kasnije pripala Slađi i deci.

- Jeste, ta kuća je sada pretvorena u vrtić, u dvorištu sada postoje još dve kuće, u jednoj živim ja, a u drugoj moja sestra. Posle razvoda mama i moja sestra i ja smo otišle u podstanare i tako smo živele par godina, onda smo se vratile u kuću kada su mama i tata neke svoje odnose regulisali i onda je sve to pripalo mami, odnosno podelili su, imali su dogovor i tada je tata izašao iz kuće - istakla je Silvija, koja je ispričala i da je Đole krio od nje i sestre da je Vesna trudna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irfan Tepić (@irfan_tepic)

 

- Tako je, mi Vesnu znamo od malena, odrasle smo uz nju, ona je bila sa nama. Zna nas od moje pete godine. Tati je teško bilo da nam to kaže, Vesna je bila u drugom stanju kada nam je rekao. Davno je bilo, ne mogu da se setim osećaja koji je bio u meni, ali sigurno da je bilo teško. Nismo očekivali tako nešto, drugačije je kada je tu neko konstantno sa tobom, a drugačije bi bilo da je on doveo neku potpuno drugu ženu koju ne poznajemo - priznala je Silvija u razgovoru za "Novu".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar