"ĐOLE JE KRIO NJEGOVU SMRT OD MENE GODINU DANA": Vesna Đogani ogolila dušu pred kamerama i jako zaplakala
Uvek je staloženo govorila o teškim trenucima, ali je ova priča slomila
08.02.2025
BalkanEVO ŠTA JE ZASLUŽNO ZA VITKU FIGURU ĐOGANIJEVE: Vesna (47) je morala da koriguje ishranu, a jedna stvar je ključna
Na njene fotografije niko ne ostaje imun!
02.02.2025
Balkan"STRAH ME DA NEĆU IMATI ŠTA DA JEDEM": Teško detinjstvo je ostavilo duboku ranu Vesni Đogani
Iako je danas finansijski obezbeđena, ona još uvek ima strah od nemaštine i mišljenja drugih ljudi
22.01.2025
Balkan"LJUBI GA MAJKA BIĆE KRALJ DISKOTEKA" Sin Vesne i Đoleta Đoganija proslavio punoletstvo, nastao lom uz ovu pesmu (VIDEO)
U njegovu čast pevali MIle Kitić, Sandra Afrika i mnogi drugi...
12.12.2024
Display"ISKRENA DA BUDEM..." Ova pevačica je prva probala parfem Jelene Karleuše, bez dlake na jeziku rekla svoje mišljenje
Jelenin proizvod postao je pravi hit na tržištu za kratko vreme.
29.11.2024
BalkanMAĆEHA JOJ NIJE DOZVOLILA DA UPOZNA BIOLOŠKOG OCA! Vesna Đogani živela u siromaštvu bez oca, a OVO joj je posebno bolno!
U jednom periodu života pevačica je boravila u Zvečanskoj.
23.11.2024
BalkanVesna Đogani ponovo OPLELA po Milici Pavlović: "Pravi se VAŽNA, neće da se javi"
Pevačica ne prestaje da proziva koleginicu.
25.10.2024
BalkanVesna Đogani NIJE BILA PRVI IZBOR za Đoleta: KOJOJ PEVAČICI je zauzela mesto, a iznela je i SVE DETALJE o odnosu sa njim
Prenosimo sve detalje o odnosu Đoganijevih...
26.09.2024
BalkanVesna Đogani o Milici Pavlović: "Ja joj NE BIH OPROSTILA gostovanje kod Cece" (VIDEO)
Pevačica smatra da se njena koleginica nije ponela prijateljski.
25.09.2024
Prvi RedVesna Đogani oplela po kolegama: Nije ŠTEDELA Cecu, Milicu Pavlović i Desingericu, a evo šta joj je pisao Haris Džinović
Pevačica u emisiji iskreno o kolegama.
13.09.2024
BalkanSilvia Đogani o RAZVODU roditelja: "Đole je krio da je Vesna trudna"
Pevačica je priznala da joj nije bio svejedno, jer je Vesnu znala odmalena
25.07.2024
CelebrityVesna Đogani RASKRINKALA Melinu Džinović: "Hvalila se šta je radila, htela sam da kažem Harisu"
Pevačica svedočila rečima koje je izgovarala Melina tokom braka
01.04.2024
CelebrityPOZNATA PEVAČICA "ZATRPANA" NA AERODROMU! Letela iz Beča, pa upala u HAOS (VIDEO)
Više od 4 sata trajala je obustava letova sa beogradskog aerodorma
21.01.2024
Prvi Red