Showbizz > Celebrity

Branko Babić NA IVICI SUZA o sestrinoj borbi sa rakom: "Izuzeo sam je iz posla" (VIDEO)

Biznismen je govorio o porodičnoj drami

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

24/07/2024 > 18:14

podeli vest:

Branko Babić NA IVICI SUZA o sestrinoj borbi sa rakom: "Izuzeo sam je iz posla" (VIDEO)
Foto: K1 televizija


Poznati srpski biznismen Branko Babić prvi put u javnosti govorio je o sestri kojoj je dijagnotikovan rak. Branko je u emisiji Ivana Stankovića je da je ona sada dobro, ali da ju je izuzeo iz posla.

Foto: K1 televizija

 

- Hvala Bogu, sestra je sada super. U momentu kada je njoj dijagnostikovan karcinom u Nemačkoj, taj isti dan je stigao rezultat iz jedne klinike u Beogradu da je sve okej. Ona je sada okej, ja sam je potpuno izuzeo iz posla, dao sam joj ulogu da se bavi svojim životom, ona ima troje dece i zadovoljna je time - rekao je Branko Babić u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na "K1" televiziji.

Foto: K1 televizija

 

Podsećamo, Branko Babić stavio je tačku na emotivni odnos sa influenserkom Tačkastom Marom, o kojem su brujali domaći mediji. On je sada sa novom partnerkom u Toskani, dok Mara letuje u Hrvatskoj. Jednom prilikom ispričao je kako je otpočeo romansu sa Tačkastom Marom.

Foto: K1 televizija

 

- Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani Užice, gde je poručila škembiće. Pola je pojela a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao - napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar