Showbizz > Celebrity

Odgovor PEVAČICE BILJANE MARKOVIĆ: Apsolutna je neistina da se moja porodica bavi VRADŽBINAMA

U dosadašnjoj karijeri, nikada, ni javno ni privatno, nisam uvredila bilo koju koleginicu

Izvor: K1info

29/07/2024 > 11:43

podeli vest:

Odgovor PEVAČICE BILJANE MARKOVIĆ: Apsolutna je neistina da se moja porodica bavi VRADŽBINAMA
Foto: Youtube PrintScreen/Royal Films. TV


Povodom teksta pod naslovom "Pevačica ŽESTOKO prozvala koleginicu: "Radila je u kafani za 50 evra, njeni se bave vradžbinama", koji je 19. jula izašao na portalu K1info punomoćnici pevačice Biljane Marković poslali su demanti. 

Njihov odgovor prenosimo u celosti:

"Obraćamo Vam se kao punomoćnici gđe. Biljane Vasić, koja je poznata u medijima kao estradna umetnica Biljana Marković, a u odnosu na koju ste na vašoj internet stanici www.k1info.rs dana 19. jula 2024. godine objavili čalanak pod naslovom  "Radila je u kafani za 50 evra, njeni se bave vradžbinama" i objavili neistinitu informaciju, sa zahtevom koji podnosimo sa čl. 94 Zakona o javnom informisanju i medijima (Sl.glasnik RS, br. 92/2023). Ovaj zahtev se odnosi na tvrdnje i informacije koje su prenete Vašim člankom, a koje je iznela gđa. Dragica Zlatić

Reakciju i odgovor naše klijentkinje prenosimo u celosti, sa zahtevom da se isti objavi na način kako je to regulisano Zakonom

Na prvu tvrdnju, odnosno uvredu koleginice Dragice Zlatić, odgovaram da ja nisam, kako je ona to rekla ćurka i da će zbog snositi sve zakonske konsekvence. 

Kada je u pitanju druga tvrdnja, da se moja porodica bavi vradžbinama, izjavljujem da je to apsolutna neistina i da je na taj način dotična uvredila, ne samo mene, već i članove moje porodice i da će zbog ove tvrdnje istu morati da dokaže na sudu, te da će zbog toga snositi sve zakonske konsekvence. 

U dosadašnjoj karijeri, nikada, ni javno ni privatno, nisam uvredila bilo koju koleginicu ili kolegu, pa ni dotičnu, koju sam ukupno svega dva puta srela u životu i sa kojom nikada nisam imala bilo kakav duži kontakt. Zaključujem da dotična na ovaj način, preko mog imena, želi da se promoviše, što joj neće proći ne kažnjeno, a sve u skladu sa zakonom." 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar