Odgovor PEVAČICE BILJANE MARKOVIĆ: Apsolutna je neistina da se moja porodica bavi VRADŽBINAMA
U dosadašnjoj karijeri, nikada, ni javno ni privatno, nisam uvredila bilo koju koleginicu
29.07.2024
CelebrityRIK demantuje! Nije bilo nikakvog fizičkog napada na biračkom mestu u Ruskom Krusturu
U skladu sa zakonom, obaveštena je PU Sombor.
17.12.2023
PolitikaEU DEMANTOVALA KURTIJA: Otkriveno šta piše u PREDLOGU SPORAZUMA koji je predstavljen JOŠ U JUNU
Žozep Borelj posle sastanka jasno rekao da je predlog Beogradu i Prištini već predstavljen tokom sastanka u junu
15.09.2023
PolitikaGrci tvrde: KURTI LAŽE! Atina demantuje da je blizu PRIZNAVANJA NEZAVINOSTI TZV. KOSOVA
Stav Grčke ostaje nepromenjen, rekao je izvor iz grčke vlade za Euraktiv
11.09.2023
PolitikaNisam i NIKAD NEĆU: Džejms Kameron o snimanju filma o podmornici TITAN
Magazin Sun je, pozivajući se na izvore, objavio da je reditelj razgovarao o stvaranju dramske serije zasnovane na istoriji podmornice Titan
16.07.2023
Film/SerijaObjavljena informacija da je LAVROV U BOLNICI, Zaharova demantovala
Agencija AP javila da je Lavrov hospitalizovan nakon dolaska na samit G20 na Baliju
14.11.2022
SvetOglasio se Republički zavod za statistiku: LAŽNA VEST o popisivačima
Petar Korović, pomoćnik direktora Republičkog zavoda za statistiku nema lični nalog na Twitteru
08.10.2022
SrbijaOglasio se ADVOKAT PORODICE ZVICER: Moj klijent je živ
U petak nešto posle 20 časova pojavila se informacija da je u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer
01.10.2022
HronikaTom Džons DEMANTOVAO DA SE SRUŠIO pre nastupa u Budimpešti
Nažalost, koncert je momorao da bude otkazan u poslednjem trenutku i zbog toga mi je veoma žao, naveo je pevač
13.07.2022
Muzika