Showbizz > Celebrity

"Drugi put ću PAMETNIJE!": NINA BADRIĆ je više od DESET GODINA bila u ljubavi sa MILIONEROM, a sada i govori o tome

O privatnom životu Nine Badrić oduvek se malo znalo. Uprkos tome, domaći mediji su prenostili da je bila u braku sa milionerom.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

16/09/2024 > 21:01

podeli vest:

"Drugi put ću PAMETNIJE!": NINA BADRIĆ je više od DESET GODINA bila u ljubavi sa MILIONEROM, a sada i govori o tome
Foto: Andreja Damnjanovic


Reč je o Bernardu Krasniću. Kako se navodi, njihov brak nije uspeo, iako se govorilo da je to bila velika ljubav. A mediji su saznali da se Ninin bivši suprug ubrzo ponovo oženio, a ona je ostala slobodna.

 

 

Oni su bili u vezi 12 godina, a u Dubrovniku 2003. godine su se verili, potom i stupili u brak. Njihovom venčanju svedočilo je 180 zvanica. U braku su bili 3 godine. 

On je trenutno u braku sa Laticom Ivanišević. Za nju se priča da je prava lepotica.

 

 

- Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - govorila je Nina za medije svojevremeno.

- Prošla su i ta vremena kad sam se bavila prošlošću i pogrešnim odlukama. Sad samo gledam prema sutra i bavim se onim što živim. Naravno da sam napravila greške koje su me koštale, no žaliti za time je izgubljeno vreme. Drugi put ću pametnije! - izjavila je skoro.

- Nemam strahove. Od ničega i nikog. Puno radim na sebi i shvatila sam da su naši strahovi imaginarna stvar. Što se treba desiti desiće se. Ne treba čovek puno glavu razbijati oko nečega što se tek treba dogoditi. Ustvari lažem... Bojim se zmija i njih ne volim sresti ni na dve noge, a kamoli one koje puze (smeh) - dodala je ona tad.

Ostavite komentar