NOVINARI I STUDENTI ISPUNILI SUDNICU Nina Badrić nije došla na ročište, traži se izdavanje poternice za njom!
A sve je počelo kada je pevačica pitala svoje pratioce na Instagramu „da li i oni imaju komšiju iz pakla” i potom podelila svoje iskustvo
24.01.2025
BalkanOVAKO POZNATI SLAVE KATOLIČKI BOŽIĆ: Voditeljka na ulicama Zagreba, pevač u domu kraj kamina (FOTO)
Poznati obeležavaju najradosniji hrišćanski praznik.
25.12.2024
BalkanPEVAČICE SLOMLJENE OD TUGE Aleksandra Prijović, Nina Badrić, Bekvalac i Marija zanemele zbog tragedije u Zagrebu (FOTO)
Iskazale saosećanje sa porodicama žrtava napada u osnovnoj školi.
20.12.2024
BalkanLEOPARD PRINT, KOŽA, ODELO! Poznate dame zagrmele na beogradskoj proslavi, kao na modnoj pisti (FOTO)
Nina Badrić, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević samo su neke od zvanica.
06.12.2024
BalkanVEDRANA RUDAN OPLELA PO NINI BADRIĆ: Oštro komentarisala njeno oblačenje, a na meti se našao i Petar Grašo
Književnica smatra da Nina nije u dobrim rukama kada je reč o stilizovanju.
02.12.2024
Balkan"Drugi put ću PAMETNIJE!": NINA BADRIĆ je više od DESET GODINA bila u ljubavi sa MILIONEROM, a sada i govori o tome
O privatnom životu Nine Badrić oduvek se malo znalo. Uprkos tome, domaći mediji su prenostili da je bila u braku sa milionerom.
16.09.2024
CelebrityNina Badrić obradovala publiku NOVIM SINGLOM na svoj rođendan: Malo koga je briga KAKO SMO (VIDEO)
Slede album i veliki koncert
04.07.2024
CelebrityNina Badrić (51) o TERORU SAVRŠENOSTI: Ja sam SVE SUPROTNO od ovih estetskih TRENDOVA
Svi očekujemo od partnera holivudske filmove. Takve stvari ne bi smeli da gledamo, u nekim stvarima ljudi trreba da budu realniji, kaže Nina
09.08.2023
CelebrityNina Badrić o PROMENI ISHRANE: Pronašla sam NAMIRNICE od kojih se OSEĆAM DOBRO
Mislim da se sve nekako s godinama složi. Najpre u nama samima, ističe pevačica
31.07.2023
Celebrity5 godina od smrti OLIVERA DRAGOJEVIĆA: Nina Badrić se prisetila legende
Proslavljeni pevač je 29. jula 2018. godine izgubio bitku sa opakom bolešću u 71. godini
29.07.2023
CelebrityIzgleda da se i Nina Badrić (51) "AŽURIRA": Selfi pevačice koji SVI KOMENTARIŠU
Ninin široki osmeh dodatno je "obojio" lepotu ove fotografije
21.07.2023
CelebrityNina Badrić i Petar Grašo SPOJILI SU glasove u pesmi “NEMOJ”
Dve velike regionalne pop zvezde snimile su duet na koji se čekalo više od 25 godina
27.06.2023
MuzikaNina Badrić (50) se SKINULA u kupaći: ISTOPILA 20 kilograma, a iz ishrane izbacila JEDNU namirnicu
Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans, otkriva pevačica
19.06.2023
CelebrityNina Badrić u HALJINI Viktorije Bekam: Lagana idealna za svaki tip građe - PRIKRIVA i VIŠAK na bokovima
Na zvaničnom sajtu čuvene kreatorke, haljina se prodaje za 850 dolara i može se naći u crnoj, ljubičastoj, žutoj, zelenoj i beloj boji
06.06.2023
CelebrityUspomena na preminulog oca: Nina Badrić objavila DIRLJIVU FOTOGRAFIJU
Popularna pevačica često spominje pokojnog oca ističući koliko joj je značio
18.04.2023
CelebrityBANJA LUKA FEST 2023: Internacionalne i regionalne zvezde u ČETIRI FESTIVALSKE VEČERI
Marija Šerifović, Jasmin Levi, Nemanja Radulović, Nina Badrić i Petar Grašo na Tvrđavi Kastel
22.02.2023
MuzikaBEOGRAD JE ZALJUBLJEN u Ninu Badrić, a NIJE NI ČUDO – ovako je bilo na Dan zaljubljenih u MTS dvorani
Pevačica je sinoć u prepoznatljivom maniru spajala klasičan pop sa džezom, kanconom i fanki zvukom i zaradila ovacije publike
15.02.2023
MuzikaNINA BADRIĆ pred beogradskom publikom ZA DAN ZALJUBLJENIH
Pop diva je do sada objavila sedam solističkih albuma, mnoga live izdanja, singlove i duete sa eminentnim muzičarima širom regiona i sveta
30.12.2022
MuzikaTUGA: Muzičari sa prostora cele bivše Jugoslavije OPRAŠTAJU SE OD MASIMA
Na društvenim mrežama od proslavljenog umetnika oprostili su se članovi Parnog valjka, Nina Badrić, Momčilo Bajagić, Rambo Amadeus i drugi
24.12.2022
Muzika