Showbizz > Celebrity

Majka Pi Didija SVIM SILAMA pokušava da odbrani SINA: "Sude mu zbog laži!"

"Srceparajuće je videti da se mom sinu sudi ne zbog istine, već zbog narativa stvorenog iz neistina"

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

07/10/2024 > 11:55

podeli vest:

Majka Pi Didija SVIM SILAMA pokušava da odbrani SINA: "Sude mu zbog laži!"
Foto: Shutterstock


Majka Šona „Didija“ Kobsa, Dženis Smols Kombs izašla je u javnost i progovorila o optužbama koje su upućene njenom sinu. Ona tvrdi da su brojne optužbe za napad protiv muzičkog mogula „motivisane onima koji traže finansijsku dobit, a ne pravdu".

- Srceparajuće je videti da se mom sinu sudi ne zbog istine, već zbog narativa stvorenog iz laži - navela je Dženis u izjavi preko svog advokata i dodala:

- Svedočiti onome što izgleda kao javni linč mog sina pre nego što je imao priliku da dokaže svoju nevinost je bol koji je suviše nepodnošljiv da bi se izrazio rečima. Kao i svako ljudsko biće, moj sin zaslužuje da ima svoj dan na sudu, da konačno podeli svoju stranu i da dokaže svoju nevinost.

Takođe je prokomentarisala i snimak na kom se navodno vidi kako Didi tuče svoju bivšu devojku Kesi Ventutu u hotelu.

- Nisam ovde da prikažem svog sina savršenim jer on to nije. On je pravio greške u svojoj prošlosti, kao i svi mi. Moj sin možda nije bio u potpunosti iskren o određenim stvarima, kao što je negiranje da je ikada bio nasilan sa bivšom devojkom jer je nadzor hotela pokazao drugačije - rekla je Didijeva majka.

Foto: Shutterstock

 

Osvrnula se i na nagodbe Didija sa Kesi Venturom van suda u novembru 2023. godine,povodom tužbe za silovanje, seksualnu trgovinu i ponovljeno fizičko zlostavljanje, rekavši zašto ona lično veruje da se to desilo:

- Ponekad se istina i laž toliko usko isprepliću da postaje zastrašujuće priznati jedan deo priče, posebno kada je ta istina izvan norme ili je previše komplikovana da bi joj se verovalo - rekla je ona i dodala:

- Zbog toga verujem da je pravni tim mog sina odlučio da "reši" tužbu bivše devojke umesto da je osporava do kraja, što je rezultiralo efektom rikošeta jer je savezna vlada iskoristila ovu odluku protiv mog sina tumačeći je kao priznanje krivice.

Ona je stala i u odbranu svog sina povodom mnogih optužbi za seksualno zlostavljanje, kojoj se nedavno pridružilo 120 ljudi, a među njima je i najmlađa žrtva imala svega devet godina.

- To što nisam potpuno jasna u vezi sa jednim pitanjem ne znači da je moj sin kriv za odbojne optužbe i teške optužbe protiv jega“, nastavila je:

-  Mnogim pojedincima koji su neopravdano osuđeni i kasnije oslobođeni od odgovornosti oduzeta je sloboda ne zato što su bili krivi za zločine za koje su optuženi, već zato što se nisu uklapali u sliku onoga što ovo društvo smatra "dobrom osobom". Istorija nam je pokazala kako pojedinci mogu biti neopravdano osuđeni zbog svojih prošlih postupaka ili grešaka - rekla je Dženis Smols Kombs.

On je otac sedmoro dece...

Tako i tvrdi da su optužbe „motivisane onima koji traže finansijsku korist, a ne pravdu“.

- Gledanje sveta kako se šali i smeje dok se život mog sina ruši pred našim očima je nešto što nikada neću moći da zaboravim. Zaista je mučno gledati kako se svet okreće protiv njega tako brzo i lako zbog laži i zabluda, a da nikada nisu čuli njegovu stranu ili mu pružili priliku da iznese svoju odbranu - navela je.

Foto: Shutterstock

 

Takođe tvrdi i da su najnovije optužbe protiv Didija želja za „brzom isplatom“ onih koji su znaju za rezultat vansudskog poravnanja sa Kesi.

- Ove osobe su videle koliko je brzo pravni tim mog sina rešio tužbu njegove bivše devojke, tako da veruju da mogu brzo da dobiju isplatu lažno optužujući mog sina - rekla je Didijeva majka i istakla:

- Lažne optužbe o seksualnom napadu sprečavaju prave žrtve seksualnog nasilja da dobiju pravdu koju zaslužuju.

Otišla i korak dalje tvrdeći da savezna vlada koristi "laži" protiv njenog sina kako bi ga "progonila". Zamolila je Didijeve fanove da mu pruže priliku da se odbrani, jer je on ipak otac sedmoro dece.

- Moj sin nije čudovište kakvom su ga prikazali, i zaslužuje priliku da kaže svoju stranu. Mogu samo da se molim da doživim da ga vidim kako govori svoju istinu i da se opravda - rekla je ona.

Didi je uhapšen 16. septembra na Menhetnu. On je negirao sve optužbe protiv njega tako što se izjasnio da nije kriv po optužbama za reketiranje, zaveru, seksualnu trgovinu silom, prevarom ili prinudom i podsticanje prostitucije.

 

Ostavite komentar