Showbizz > Celebrity

E, TO JE LJUBAV! NEJMAR se pomirio s Brunom Biancardi, devojkom koju je PREVARIO 92 PUTA

Pa, kada tako piše u ugovoru da se sme - šta je onda problem u varanju?

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimović

22/10/2024 > 09:36

podeli vest:

E, TO JE LJUBAV! NEJMAR se pomirio s Brunom Biancardi, devojkom koju je PREVARIO 92 PUTA
Foto: Instagram/neymarjr


Ma, to je ljubav! Da Nejmar zna pesmu od Džeja "99 žena da me vole", verovatno bi je zapevao...

Naime, svi portali objavili su vest da se popularni brazilski fudbaler Nejmar pomirio s manekenkom Brunom Biancardi, devojkom koju je prevario čak 92 puta!

Bruna, poznata kao influenserka i manekenka, našla se u teškoj situaciji kada je otkriveno da je Nejmar varao dok je bila trudna. Par je potom u oktobru prošle godine dobio ćerkicu kojoj su dali ime Mavie.

Foto: Shutterstock

 

Ipak, nedavno su objavili niz fotografija na društvenim mrežama, pokazujući svoju sreću i ljubav koja ih povezuje. Očigledno je da su oboje odlučili nastaviti dalje. 

Nakon ozbiljne povrede koja ga je odvojila od terena gotovo godinu dana, Nejmar je odlučio ponovno osvojiti srce svoje bivše devojke. Iako su se njihovi odnosi našli na klimavim nogama zbog njegovih prevara, čini se da je Bruna odlučila oprostiti mu silne prevare.

Foto: Instagram/neymarjr

 

Samo da podsetimo, brazilski list Correio Brasiliense objavio je šokantnu vest o njihovom tada navodnom raskidu, uz tvrdnju da je Brazilac prevario čak 92 puta.

U medije je prošle godine dospela i informacija kako je par imao bizaran ugovor prema kojem je Nejmar imao dozvolu da je vara.

Inače, imovina Brune Biancardi procenjena je na gotovo dva miliona dolara. Upoznali su se 2020. godine, a ubrzo su uplovili u vezu, skrivajući na početku svoj odnos od javnosti.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar