Showbizz > Celebrity

Andrijana Lima LEPŠA NEGO IKAD! Zapušila je usta svima koji su je VREĐALI ZBOG KILOGRAMA, sada izgleda BRUTALNO

Govorili su joj da se izobličali, pregojila... A, ona danas ima petoro dece, 40 godina i zgleda lepše nego sa dvadeset

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

20/10/2024 > 19:40

podeli vest:

Andrijana Lima LEPŠA NEGO IKAD! Zapušila je usta svima koji su je VREĐALI ZBOG KILOGRAMA, sada izgleda BRUTALNO
Foto: Prinstcreen Instagram


Nakon što je zasijala na reviji Victoria's Secret, Adrijana Lima je zablistala i na naslovnici španskog Voga, u punom sjaju, bez trunke šminke. Ova hrabra odluka dolazi u trenutku kada se Lima pojavila posle 6 godina na pisti dokazavši da je jača nego ikada nakon negativnih komentara o njenom izgledu nakon trudnoće.

Adriana Lima ne samo da u slavi prirodnu lepotu, već za magazin otvoreno govori o izazovima majčinstva i održavanju forme.

Njena iskrenost i sposobnost da se vrati jača nakon kritika inspiracija su mnogim ženama. Lima, sada majka petoro dece i u 40-im godinama, ističe važnost porodice, podrške i ljubavi prema treninzima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

Lima je majka petoro dece i izgleda brutalno dobro 

- Teško je, imam petoro dece, a biti majka sa 40 godina nije isto što i biti majka sa 20, ali oduvek sam želela da imam veliku porodicu i veoma sam mlada u srcu. Takođe, volim treninge. To je deo naše kulture. Ovde, u Riju se to jasno percipira - izjavila je Andrijana za njihove medije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

Kako se nosi sa negativnim komentarima?

Adriana Lima je otvoreno progovorila o svojim iskustvima sa negativnim komentarima, naglašavajući da je nakon trudnoće imala druge prioritete. A setite se samo kako su je vređali zbog kilograma i loših operacija.

- Imala sam podršku porodice i dece, a sada je sve to prošlost - rekla je Lima, dodajući da moda treba da slavi svaki trenutak u životu i dodala: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

- Istina je da se u trudnoći obično jako ugojim i tada sam tek dobila bebu i morala sam da razmišljam o sebi. Imala sam druge prioritete. Srećom, imala sam podršku porodice i dece, a sada je sve to prošlost. Moda je za nas žene, koje inače kupujemo i koje smo svesne šta se tamo dešava, pa treba da slavimo svaki trenutak u životu. I trenutno se osećam odlično - istakla je za Vog. 

Lima priznaje da se u poslednje vreme retko šminka i da uživa u prirodnom izgledu. "Volim da se vidim ovakvu," izjavila je, ističući važnost samopouzdanja i prihvatanja sebe kakvi jesmo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Kako Andrijana Lima održava formu?

Sa 43 godine, Adrijana Lima priznaje da mora da radi tri puta više kako bi održala formu. Upoređujući se sa vrhunskim sportistima poput Lebrona Džejmsa i Toma Brejdija, Lima pokazuje da su posvećenost i rad ključni za uspeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Adrijana Lima je svojim povratkom na pistu Victoria's Secreta, nakon šest godina, privukla veliku pažnju, noseći dva spektakularna izdanja koja su istakla njenu neospornu lepotu i snagu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar